paw pisze:ale fajnie ma kicia że wyjeżdża na wakacje! musi ma fajną dużą
co do zdjęć mam tylko zastrzeżenie że za małe są i kicia stanowi za mały procent na nich
po powiększeniu widać że kicia jest PRZEŚLICZNA i że ma zdecydowany charakterek (chyba się nie mylę?). no czyli wynika z tego że jako fotograf się sprawdziłaś. kalumniami się obrzuciłaś niesłuszniei zapraszam do stałego udziału w moim fotowątku. jego tytuł jest bardzo pojemny
ileż latek liczy kicia?
Nie wiem, czy kicia ma tak fajnie, bo duża nie ma dla niej czasu nawet na urlopie, tylko siedzi godzinami przy stole i stuka tymi paluchami w te gooopie plastikowe kwadraciki i mruczy coś pod nosem, i stuka, i stuka

Tak, racja. Kicia stanowi zdecydowanie za mały procent powierzchni zdjęcia. Bo taki ze mnie fotograf.
Załączam dwie foty jeszcze z Krakówka, z większym procentem. Ja ciągle zapominam, że aparat ma cóś takiego jak zoom. Dlatego ten procent taki mały. Paw, przecież wiesz, że ja blondynka jestem

Tak, kicia ma charrrrrakterek

Kicia liczy latek około trzech, bo jak ją brałam z sierocińca na Rybnej, mówili że ma ok. roku, a mieszka z nami dwa latka. Pozdrawiamy wszystkie kochane starszaki te młode i te jeszcze młodsze