Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 15, 2011 16:03 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Witam Ciebie Sztefciu kochana, dziekuje bardzo bardzo za przyjecie mnie do agentuf, ja juz nawet od dzisiaj jestem agentem prawdziwym Duża powiedziała.

Bo weszłam na takie czoś, czo było krzywe a potem siem wedrapałam na takom półkę z której czoś szpadlo a ja też szpadłam rarzem sztym, potem jeszcze raz weszłam i jusz było puszto i otworzyłam takie dżwi i tam siem okażało że jeszt dużo mienciutkiego tak we szam rasz do szpania. Troche musiałam wywalicz bo mało miejszcza miałam ale dałam rade przeczeż ja aszpiratnka do agentuf jesztem.
No i dobże żrobiłam bo duża jak to żobaczyła to powiedziała bardżo pszejenta, że ja jesztem AGENTKA JAK NIEWIEMCZO! :D

A jak to Ty Sztefciu bez interneta bylasz, czo? 8O U mnie tu muwi duża że jakby interneta nie było to by było pszeje... cosz tam :roll: dokładnie niewiem ale to cosz żłego żnaczy. Bo żawsze to muwi jak żle czosz jest.

To szpijcie dobże, moje myszki jusz pogubione na ament to nie ma czo robicz to ide szpać jusz chyba.

Myśli Stefcia rze Czcionka jeszt Agentka szpaniała jak nie wiem co i jeszcze by się Stefcia hciała podśkolić ż ókładania myń co to je Czcionka tak ómi poókładać i temu myśli Stefcia Agentka Czcionka dosztanie pżydział do oddziałuw ofenszywnyh i tahih co mają broń wfszelaką czyli w kupie ż Agentem Pżyjaciołkiem Stopką Kwatermiszczem hiba tżeba Czcionkę zapiszać do oddziałuw

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon sie 15, 2011 16:28 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Agentka Stopka z radoscią przyjmie do swojej eszkadry Czcionkę Agentkę Aszpirantkę. Oraz uwaza Stopka, ze trzeba koniecznie Czcionce przydomek jakiś wymyslić żeby pasowała do Stopki Przyjaciołka, Stefci Wodza Bez Konia, Laosia Klop Klap Klosa, Fruzi Nyguska i reszty Agentury
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pon sie 15, 2011 16:29 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Flortee pisze:Agentka Stopka z radoscią przyjmie do swojej eszkadry Czcionkę Agentkę Aszpirantkę. Oraz uwaza Stopka, ze trzeba koniecznie Czcionke przydomek jakiś wymyslić żeby pasowała do Stopki Przyjaciołka, Stefci Wodza Bez Konia, Laosia Klop Klap Klosa, Fruzi Nyguska i reszty Agentury

Jeszt to mądra myśl Stefcia ówarza

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 17, 2011 10:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Hura, hura :ryk: Aszpirantka Czcionka siem czeszy bardzo! to czekam na pszydomek, ja umiem dużo innych rzeczy robicz jeszcze, napszykład jesztem niżła w deszancie z kszesła na tego, czo obok kszesła pszechodzi. I w udawaniu nierzywego tesz jesztem dobra, nawet sie nieruszam wogule!
A oto dowut o tu:
Obrazek

Obrazek

kochani agenci dziszaj okropne rzeczy dziejom sie tu u nasz...
pojawiło sze takie wieeeeeelki przeogromne cosz i ryczy okropnie i nie da sie wyjszcz na dwur wougle.

O takie, o.
Moja kumpela Iszkierka prubowała to wysztraszycz, ale siem nie bało wcale ani troche.

Obrazek

Chyba pujde szpacz bo czo tu robicz.

A duza muwi że w piontek jusz we Krakowie bedzie czcionka 8)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Śro sie 17, 2011 13:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Hura, hura :ryk: Aszpirantka Czcionka siem czeszy bardzo! to czekam na pszydomek, ja umiem dużo innych rzeczy robicz jeszcze, napszykład jesztem niżła w deszancie z kszesła na tego, czo obok kszesła pszechodzi. I w udawaniu nierzywego tesz jesztem dobra, nawet sie nieruszam wogule!
A oto dowut o tu:
Obrazek

Obrazek

kochani agenci dziszaj okropne rzeczy dziejom sie tu u nasz...
pojawiło sze takie wieeeeeelki przeogromne cosz i ryczy okropnie i nie da sie wyjszcz na dwur wougle.

O takie, o.
Moja kumpela Iszkierka prubowała to wysztraszycz, ale siem nie bało wcale ani troche.

Obrazek

Chyba pujde szpacz bo czo tu robicz.

A duza muwi że w piontek jusz we Krakowie bedzie czcionka 8)

A ja wiem, wiem, co to za potfffur sztrasy Czcioneczkem. To siem nazywajka uadowarka uyszkowa i siem órodziło w moim mieście, muwi Dórza. Tylko nie wiem, co to chce zauadować na tem sfojom uyszkem i dokont zabrać.
Inka Agentka Bes Pszydomka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sie 17, 2011 15:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ojej, to moze ten muj transzport czo ma mnie żanieszcz do krakowa ??? 8O

Ale jusz siem wyniosło, to wszyszczy wyszlyszmy po oglondacz czy wszyszko OK na tym naszym balkonie. A ta siem czeszyla jakniewiemczo i wzieła to małe czoś czo tak hałaszuje czaszem i ciongle nam to pokażywała, ja nieiwm po czo ale sze czeszy terasz że ma fajne "żdjencia". No jak jom to tak czeszy to niech pokazuje, no... :roll:
Muwila że balkon okropny i wsztyt ma że taki balkon jeszt, ale ja nie wiem o czo jej chodzi bo to szuper jeszt taki balkon! mamy tam wypasz jakniewiemczo mozna lapać muchy i szpać na koczykach na szłoneczku albo w cieniu jak siem chcze. A czaszem ktosz podchodzi i do nasz gada ale te duze szmierdzonce wtedy żawsze wylatujom i robiom hałas.

Acha i muwi jeszcze że powinnam nie jechacz do żadnego krakowa bo tu ładnie wyglondam sz tym dużym.

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sie 18, 2011 9:24 przez sisay, łącznie edytowano 1 raz

sisay

Post » Śro sie 17, 2011 19:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Stefcia muwi rze kasia muwi rze Czcionka jezt pzesliczna kocinka i Kasia muwi rze pojedzie oglondac Czcionke w krakowie i buzie jej caluje i jak Czcionka piszac ramporty bedzie sz krakowa Stefcia gluwke lamie

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 17, 2011 20:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

oooo Marcelinek będzie miał przyjaciółkę :) . Żeby tylko miły był dla niej..A ile On już ma latek, bo zapomniałam?
Rudy ostatnio w modzie bardzo, u mnie też rudzinek z krótkim ogonkiem czeka na domek, już gotowy całkiem. Fred się na niego złosci, bo stary pryk już chyba i nie ma cierpliwości do małego koteczka. A taki przecież słodki :wink: .

Na Mazurach byłam jak Kasia i tam były też dwa rude koty i jedna czarna kotka i psy i konie rude, brązowe i śliczne wszystkie. Tylko czas za szybko pędził i zaraz trzeba było wracać.

Ciociu Flortee, nie masz jakiejś Babci, Cioci, Koleżanki, co chce kotka rudego?

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Czw sie 18, 2011 7:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Do państwa ze zdjęcia: czy państwo nie zgubili może syneczka? Jak coś to jest u nas w łazience. Bryka z kolegą.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw sie 18, 2011 9:05 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

dokota pisze:oooo Marcelinek będzie miał przyjaciółkę :) . Żeby tylko miły był dla niej..A ile On już ma latek, bo zapomniałam?
Rudy ostatnio w modzie bardzo, u mnie też rudzinek z krótkim ogonkiem czeka na domek, już gotowy całkiem. Fred się na niego złosci, bo stary pryk już chyba i nie ma cierpliwości do małego koteczka. A taki przecież słodki :wink: .

Na Mazurach byłam jak Kasia i tam były też dwa rude koty i jedna czarna kotka i psy i konie rude, brązowe i śliczne wszystkie. Tylko czas za szybko pędził i zaraz trzeba było wracać.

Ciociu Flortee, nie masz jakiejś Babci, Cioci, Koleżanki, co chce kotka rudego?

Marcelinek ma lat dwa liczy Stefcia na łapkah a To jeszt wyszyp aszpirantowy i Stopka Kwatermiszcz Pzyjaciołek jeszt poproszana o óżópełnienie szkładu agentóry i pżedsztawienie ramportuw na posiedzeniu śtabu Agentka menaszka proszona o ramporty że szwfojego pododdziału a kapitan Kloss laoś o żesztawienia wynikuw śkoleń Agentki Wienio Stefcia że szwej sztrony dzieńkóje Agentóże za bardzo czynne i ofiarne pzekażywanie sposztżeżeń i wznawia prośbę o nadanie kryptonimu Aszpirantce Czcionce

CatherineTheGreat

Post » Czw sie 18, 2011 9:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Duża muwi, że jakasz pani ze bytomia bardzo chciała Czcioneczkem u siebie miecz ale jusz nie zdonrzyla. To Duza moze podac numer do zadzwonienia czy cosz.

Aszpirantka Czcioneczka melduje ze jusz ma dużo kryptonimuw i psudonimow napszykład paskuda maupiszon wredota gnojek wstrenciucha wampiżyca i pirania.

Czcionka siem bardzo czeszy że ma tyle fajnych koleguw i może bendzie mogła piszacz ze krakowa do wasz ? :piwa:

sisay

Post » Czw sie 18, 2011 10:03 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Menaszka melduje brak postępów u młodszych aszpirantów Bronka i Mietka. Aszpiranci lubią sikać na łóżko i dlatego dalsze szkolenia zostały wstrzymane.
Menaszka ramportuje że pochwały udziela aszpirantce Czcionce za ómiejętne wchodzenie do szafy i przysposobienie terenu do zajęcia okopów to jest podstawowa ómiejętność agenta, Menaszka wnioskuje do Wodza Stefci o pszyznanie odznaki.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sie 18, 2011 10:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ramportuję: Agentka aSzpirantka Wienio czyni postępy wsteczne. Poza sikanem na łóżko sika też do kwiatków. Wiesza mi się na szyi i coś ciągle chce więc na nią prycham czasem wraz z Agentką Menażką... zastanawiam się czy nie są to oby działania sabotażowe... :roll: Może nieco wolniej ucieka przed ludźmi.
kap.klosss.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw sie 18, 2011 10:47 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Menaszka melduje brak postępów u młodszych aszpirantów Bronka i Mietka. Aszpiranci lubią sikać na łóżko i dlatego dalsze szkolenia zostały wstrzymane.
Menaszka ramportuje że pochwały udziela aszpirantce Czcionce za ómiejętne wchodzenie do szafy i przysposobienie terenu do zajęcia okopów to jest podstawowa ómiejętność agenta, Menaszka wnioskuje do Wodza Stefci o pszyznanie odznaki.
Menaszka

Stefcia Wuc bez Konia pzyhylając się do wniosku Starszej Agentki Szkoleniowca Menaszki ódziela Aszpirantowi Czcionce pohwały piszemnej że wpiszaniem do akt oraz ódziela i nadaje odżnakę Wzorowy Aszpirant
Ruwnocześnie Stefcia Wuc bez konia ódziela ómpomnienie a to aszpirantom Bronkowi i Mietkowi jako że za siuranie do łużka Aszpirantka Wienio dosztaje jedynie kiwanie głuwka nad cofaniem się w rozwoju

CatherineTheGreat

Post » Czw sie 18, 2011 10:51 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

sisay pisze:Duża muwi, że jakasz pani ze bytomia bardzo chciała Czcioneczkem u siebie miecz ale jusz nie zdonrzyla. To Duza moze podac numer do zadzwonienia czy cosz.

Aszpirantka Czcioneczka melduje ze jusz ma dużo kryptonimuw i psudonimow napszykład paskuda maupiszon wredota gnojek wstrenciucha wampiżyca i pirania.

Czcionka siem bardzo czeszy że ma tyle fajnych koleguw i może bendzie mogła piszacz ze krakowa do wasz ? :piwa:

Mósi Czcionka ramportować Stefcia kiwa głuwka powarznie Stefcia widzi ogromne posztęmpy w działaniah Czcionki i jeszcze ówarza rze Aszpirantka Czcionka ma doszkonałe zadatki na agenta ofęszywnego

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]