Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 20:09 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

no to już po urodzinach :mrgreen: , na ten rok :wink:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro sie 17, 2011 20:12 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:Jestem Marysiu spod Ryb :D .

Wrażliwa, subtelna, uduchowiona.... czyli będzie nam robić delikatną, eteryczną biżuterię.. No i trzeba będzie chwalić... :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 17, 2011 20:14 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

no proszę , a mnie się wydawało że to lipa z tymi znakami zodiaku ...
cukier krzepi

jokototo

Post » Śro sie 17, 2011 20:16 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

jokototo pisze:no proszę , a mnie się wydawało że to lipa z tymi znakami zodiaku ...

Bo lipa...jestem nerwus, choleryk, mazgaj i ogólnie słabej d...y :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sie 17, 2011 20:20 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

jokototo pisze:no proszę , a mnie się wydawało że to lipa z tymi znakami zodiaku ...

Lipa, jeżeli nie wierzysz :mrgreen: ja tam wierzę bardzo, zwłaszcza w te pozytywne aspekty :roll:

Ale wystarczy popatrzeć na biżuterię Małgosi. Jest delikatna i subtelna, wręcz wyrafinowana. Żadnych niepotrzebnych ruchów. Myślicie, że to łatwo skręcić tak równiutko druciki? Trzeba jednocześnie siły i wyczucia.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 20:21 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

szczerze mówiąc jedno a drugim się nie wyklucza można być uduchowionym cholerykiem rzucającym tym co się akurat nawinie jak coś rozsierdzi
cukier krzepi

jokototo

Post » Śro sie 17, 2011 20:23 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

jokototo pisze:szczerze mówiąc jedno a drugim się nie wyklucza można być uduchowionym cholerykiem rzucającym tym co się akurat nawinie jak coś rozsierdzi

I tak to właśnie chyba jest ze mną :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sie 17, 2011 20:25 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:

Bo lipa...jestem nerwus, choleryk, mazgaj i ogólnie słabej d...y :ryk: :ryk: :ryk: .

Może to nie na ten wątek, ale trudno :mrgreen:
Osoba delikatna i uduchowiona powinna być pod ochroną kogoś silniejszego. W obliczu niepowodzeń najpierw się może załamać i nerwowo reagować na okoliczności, ale w sprzyjających warunkach zacznie dzialać samodzielnie. Jeste zbyt niepewna siebie, żeby wejść w świat agresywnie, ale ma możliwość przebicia się uporczywym i powolnym dążeniem do celu.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 20:30 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Marysiu, to ja jeszcze poproszę tego kogoś silniejszego do ochrony :D .

vip

Post » Śro sie 17, 2011 20:32 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:Marysiu, to ja jeszcze poproszę tego kogoś silniejszego do ochrony :D .

a Pusio :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro sie 17, 2011 20:36 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

no z Pusiem się na aleje lansować nie bardzo :wink: .... a tak właściwie to my tu bazarek zaśmiecamy chyba jakimś pobocznym tematem :?:
cukier krzepi

jokototo

Post » Śro sie 17, 2011 20:39 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

kamari pisze:
vip0 pisze:Marysiu, to ja jeszcze poproszę tego kogoś silniejszego do ochrony :D .

a Pusio :?:

8O :?: ... :ryk: :ryk: :ryk:
Rany, on to by mnie obronił :!: :ryk: :ryk: :ryk:
Jak Plamek z ogródka wykurzał jakiegoś obcego osobnika, i bylo darcie mordek, to Punio bezpiecznie zza winkla obserwował sytuację, a kiedy został zauważony, to umykał tak szybko, jak mu tylko sadełko pozwalało :!:

Zoś, bazarek i tak stoi, a to była taka drobna wymiana zdań :D .

vip

Post » Śro sie 17, 2011 20:49 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

vip0 pisze:

Gosiu, Ty się tylko dobrze maskujesz :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sie 17, 2011 20:50 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Bianka 4 pisze:
vip0 pisze:

Gosiu, Ty się tylko dobrze maskujesz :mrgreen:

Eeee...dobrze się znam i tyle :mrgreen: .

vip

Post » Śro sie 17, 2011 21:40 Re: Biżuteria na przetrwanie - i na kocie biedy !!!

Podniosę się jeszcze sama, a co, taka bezczelna będę...jutro tego kotka wrzucę, ciekawa jestem waszych opinii :D .

vip

[poprzednia][następna]