Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luna87 pisze:Witam, mam dwa koty w domu ( samce ). Są z nami juz miesiąc, ogolem teraz skończą 4 miesiące, sa to bracia. Super sie zaadoptowaly, pokochaly nas a my je najmocniej jak sie sie. Chcialabym sie dowiedziec czy to normlane ze te koty czasem w ciagu dnia zaczynaja sie najzwyczjaniej w swiecie lac miedzy sobaNapeirw sie bawia, super fajnie pileczkami itp, a po chwili potrafia zaczac sie lac, gryz tak ze ktorys zaczyna miauczec, tracac lapami, rzucucac na siebie, stroszyc, lataja po calym domu itp, trwa to z jakies 20 minut czasem dluzej, po czym kazdy idzie w swoja strone i zajmuja sie bog wie czym albo dalej sie bawia. Sa to koty rasy syjam snowshoe. Super przytulaski itp. Tera to mi to nie przeszkadza za bardzo, ale boje sie ze jak podrosna to sobie zrobia krzywde takimi bojkami? zebym to ja wiedziala o co im poszlo to ok a tak to nie wiem czy to normlane czy co
Nie chcialabym aby w przyszlosci sie przestaly lubiec czy cos. Dzieki za wszelki rady.
luna87 pisze:Jeszcze nie, wet zalecil okolo 6 miesiaca przyjsc na kastracje
luna87 pisze:Hmmm ale juz obcinac takim maluchom pazurki? Troche sie boje sama
Mulesia pisze:luna87 pisze:Hmmm ale juz obcinac takim maluchom pazurki? Troche sie boje sama
Ja też na początku się bałam.
Bałam się, że zetnę za mocno i uszkodzę różową ( żywą ) część pazurka.
Tępiłam je tylko ścinając dosłownie po milimetrze.
Teraz już nabrałam wprawy.
karola7 pisze:A jak Luna ?
Pamiętam Twój poprzedni wątek...
Mulesia pisze:karola7 pisze:A jak Luna ?
Pamiętam Twój poprzedni wątek...
No, fakt. Właśnie użyłam wyszukiwarki. Były Twoje o innych kotach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 214 gości