Bolutek w ogóle nie wygląda jakby mu coś było, TygRychowi oko przeswituje oko między szwami Dzizas krajst chyba przyjdzie mi powtarzać zabieg na krechę wrrrrr
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Póki co prześwit się nie powiększa. Jutro zmolestuję urlopujących wetów a co niech się wykażą powołaniem. Ryszard drze ryja pod drzwiami, na dwór mu się zachciewa, tez coś!
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Nie jestem w stanie całego wątku nadrobić, ale zdjęcia na pierwszej stronie nas tak urzekły, ze wpisujemy się na listę odwiedzających
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
TygRychu Jak tam Twój prześwit? Moja Duża znowu mi dzisiaj w oczy zaglądała bo tylko 1 qpala postawiłem (zazwyczaj regularnie 1 rano i 1 wieczorem). A i dzisiaj wieczorem zmusiłem ją do jej obowiązków zabawy z królem- znaczy się ze mną i niechcący rozpadł mi się mój własny karton Ryszard
E no ja ten no, grzeczny byłem chyba. śpiewam Dużej pod drzwiami ale nie docenia tylko mi w oko zagląda i marudzi, że do weta nie może się dodzwonić. Bym się bardzo po łepku podrapać chciał ale się nie da bo klosz przeszkadza, no. TygRych