KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 13:00 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

The Szops pisze:Ja mogę nakarmic i posprzątac, ale medycznie nie bardzo :oops: Dzisiaj moge podjechac z Gosią to może razem damy jakoś radę? Jutro rano też mogę byc, ale sama medycznie nie podołam. Acha, i ja nie mam kluczy.

Marta dzięki, myśle że z pomocy Gosia się ucieszy bo też lekko niedomaga, ale chce pomóc w kryzysowej sytuacji.
Medycznie to jeszcze nie rozmawialam z Beatką ani Jadzia ale wydaje mi się że tylko oczka by były do kropienia.
Bo nie pamiętam żeby jakies leki były podawane 2 x dziennie.
Gosiu a o której bys była dzisiaj żeby Marta nie caowała kotów przez siatkę :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sie 17, 2011 13:01 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

:mrgreen: No i walnełam setkę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro sie 17, 2011 13:13 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Ja bede ok. 18 podam reszte lekow , bo braklo Beatce Immunodolu a dzis kupilam w Lupusie.
Wiec podam. i zrobie porzadek z kartami bo duzo lekow juz odstawionych u niektorych np.Mala Burania zastrzykow juz nie bierze tylko Immunodol tabl.
Fajnie ze bedzie Gosia
Dopiero co wrocilismy z Lupusa od 11 bylo troche ludzi.
Kapselek dostal dalej zastrzyki i wskazane jest przeswietlenie pluc musze to jakos sobie zalatwic ale nie wiem gdzie.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Śro sie 17, 2011 13:15 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorotka jak bys mogla to wstaw biezacy grafik na 1 str.

jadziaII

Post » Śro sie 17, 2011 13:55 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

tam z leczenia nie wszystko jest pisane na wątku ale sa opisy w kartach medycznych, zrobiłam nowe.
Longer, Mania i Biedronek wciąż musza brać po 1/2 unidoxu bo też ich wirus rozłożył.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro sie 17, 2011 14:03 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

jadziaII pisze:Dorotka jak bys mogla to wstaw biezacy grafik na 1 str.

Jadziu ja nie mogę grafiku na 1 strone musi Teresa.
Ale gragik prawie pusty to co wklejać- pierw trzeba go zapełnić :cry:
Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
15.08. pon. rano Beatkawie. Teresa
16.08. wt. rano MaraS. wie. Jadzia
17.08. śr. rano Beatka wie. Gosia,Jadzia,Marta
18.08. czw.rano brak wie. brak
19.08. piat rano Beatka wie.brak
20.08. sob. rano brak wie. brak
21.08. niedz. rano Dorota wie. brak
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro sie 17, 2011 14:39 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:tam z leczenia nie wszystko jest pisane na wątku ale sa opisy w kartach medycznych, zrobiłam nowe.
Longer, Mania i Biedronek wciąż musza brać po 1/2 unidoxu bo też ich wirus rozłożył.

Smoła też bierze Unidox.
Leki dzisiaj podałam, tylko zabrakło immudolu, Jadzia kupi i poda Smole,Nelce i Mani wieczorem.
Klimek znowu miał zwymiotowane karmą-dużo. W ogóle to on zrobił się trochę wycofany albo pogodzony z izolacją.? To już nie ten Klimek miauczący i proszący o zainteresowanie. Towarzystwo chyba dochodzi do siebie,już nie słychać koncertu kichania.Tylko Fredka jeszcze nie za bardzo.Na zdrowej ok.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro sie 17, 2011 15:15 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

długi pobyt w klatce to porażka dla kota, szcególnie takiego, który żyl na wolności.

Trzeba będzie szukać miejsca dla Klimka, Mani - bo wpadną w depresję :(

Filomen

Post » Śro sie 17, 2011 18:40 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mała zmiana : ponieważ dziś Jadzia zawiadomiła że dzis Kociaki są obsłużone , to postanowiłyśmy z Dorotą , zę jutrzejszy dyżur poranny będzie bardziej istotny - bo nie ma chętnych więc przyjadę . Dorotka powiedziała że może będzie pomoc ze strony The shops - byłoby super- może razem coś zdziałamy . Jest trudny okres , wakacje itp ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro sie 17, 2011 20:35 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorotka a jak Sheba?

Filomen

Post » Śro sie 17, 2011 20:54 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziewczyny bardzo przepraszam, że nie wpłynęły jeszcze pieniadze z mojego bazarku :roll: ale.....ja to mam takie " zezowate szczęście" , ze albo czekam tygodniami na fanty, które zakupiłam na jakimś bazarku, albo czekam, zeby wpłyneły pieniądze za bazarek, który sama wystawiam.
Tak też jest w tym przypadku, czekam i czekam i na czekaniu sie kończy 8) żywie jednak nadzieje, że w końcu sie doczekam i wpłyna pieniądze.
Do pieniędzy z mojego bazarku dojdzie jeszcze wpłata (30 zł) od Narni z jej bazarku i dokonałam też sprzedazy olejku poza bazarkiem, gdy tylko wpłata wpłynie tez dołącze do wpłaty z bazarku. Miałam napisane w ostatnim PW, ze pieniądze powinnam miec na koncie (z bazarku) 11.07 a do dzis niestety nie doszły a PW sobie wisi. :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro sie 17, 2011 21:10 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dzis po wieczornym
Dokonczone podanie lekow i te wieczorne tez czy kropienie oczkow i przemycie gremlinkow.
Ogolnie wszystko dobrze. Zrobiony porzadek w kartach podopinalam 2 str.na dalsze dni leczenia.
Pomagala mi Marta czyli The szops bardzo ladnie obsluzyla jedzonkowo i kuwetowo.
Jutro tez umowilysmy sie na rano pomoze bardzo chetna do pracy.
Podlece ok.9.30
Bo musze Piotrusiowi zaladowac kotke na sterylke z dzisiejszej akcji z targowiska na Kazimierzu.
Oraz cos pomyslec gdzie dac jej 2 male ktore pozostaja do niedzieli bo Dominika je bierze.
/Dominika to ta dziewczyna ktora zaopiekowala sie tymi kotami - sklonna nam pomagac - zobaczymy/
Kotka do sterylki piekna trojkolorka lagodna musi miec miejsce w boksie po wiec jej trzeba co wymyslec albo Weste dam na zdrowe albo skroce boks Biedronkowi bo innych mozliwosci nie ma.
Aha i Piotrus ma tez zabrac te dwa maluchy na ogledziny do weta. Ogolnie wygladaja dobrze.
Trzeba je tez odrobaczyc.
To by bylo rano wiec jest zalatwione natomiast wieczor jest bardzo porzadany niech sie ktos zglosi, bo ja juz nie dam rady.

jadziaII

Post » Śro sie 17, 2011 22:03 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:Dorotka a jak Sheba?

Sheba po tych 3 zastrzykach ok, nie wymiotuje od wczora :ok:
Niestety nie chce jesc mokrego - nawet jakjest głodna, więc kupiłam i dałam jej suche Intensinal.
Była głodna- dałam jej mało żeby nie wymiotowała i tak jej podsypuję po parę groszków.
Zakupiłam też za namową pani wet karmę Calm żeby ja troszkę wyciszyć (przedemną).
Musiałam kupić suche, bo kropelek nie było by jak podać :twisted: .
Dzisiaj miała zjeśc drugą porcję pasty odklaczającej, dałm jej do suchej karmy i ........... leży w misce mimo że Sheba była bardzo głodna.
A i mam pytanie może ktoś chciałby 1 kg tej karmy Calm.
Najmniejsze opakowanie jakie jest to 2 kg a to dosyć droga karma i narazie zapłaciłam za 2 kg - 87 zł, ale nie ukrywam ze jest to dla mnie za duży wydatek i z 1 kg z chęcią bym odstąpiła.
Narazie w ciagu paru dni wydałam na Shebę 150 zł :oops: a kiesa pusta a nawet powiem że chyba dziurawa bo ciągle mi brakuje :oops:
Więc czy ktoś ma zestresowanego kota i chciałby kg karmy Calm :?:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sie 18, 2011 7:29 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Sytuacja dyżurów nadal nieciekawa.

Dzisiaj rano będzie Gosia i Jadzia. Być może dołączy Marta.

Natomiast na popołudnie nie ma nikogo !!!!!!!!!! Piątek wieczór i sobota cała wolna !!!!!!!
Ratunku - ja nie mogę w tym tygodniu :cry: :cry: :cry:

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
15.08. pon. rano Beatkawie. Teresa
16.08. wt. rano MaraS. wie. Jadzia
17.08. śr. rano Beatka wie. Jadzia,Marta
18.08. czw.rano Gosia, Jadzia wie. brak
19.08. piat rano Beatka wie.brak
20.08. sob. rano brak wie. brak
21.08. niedz. rano Dorota wie. brak [/quote]
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sie 18, 2011 9:52 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Ja mogę wziąść niedzielę wieczór.

Dziś mogę też być ale 17-19 więc dość wcześnie jak na mnie i też raczej na szybko

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]