Jouluatto pisze: Trzymajcie za mnie kciuku, bo debiutuje w roli kociej mamy i okropnie się boję co to będzie...
Dobrze będzie! Ogromne
Masz odwagę i serce.Jak coś trzeba to daj znać-oprócz DS/DT niestety.
Moderator: Estraven
Jouluatto pisze: Trzymajcie za mnie kciuku, bo debiutuje w roli kociej mamy i okropnie się boję co to będzie...
Masz odwagę i serce.Sulfuria pisze:Dobrze będzie! Ogromne![]()
Masz odwagę i serce.
Jak coś trzeba to daj znać-oprócz DS/DT niestety.

Mam drobne trudności z karmieniem - mały buntuje się na smoczek jak nie wiem co, wierci się i pluje... Na szczęście dziś śniadanie opędzlował właściwie sam ze spodka, a zbutelki tylko niewielką część na początku Żmijka pisze:Sulfuria piękne zdjęcia. Ty to jednak masz artystyczną duszę.
Sulfuria pisze: Zaraz po powrocie z ploteczek..
Jouluatto pisze:Sulfuria, wpadnij do mnie z pistoletem do silikonu, bo ja się już od 3msc nie mogę chłopa doprosić, żeby mi go wymienił przy wannieA sama się trochę boję, mam przed oczami wizję łazienki zatopionej w silikonie
Jouluatto pisze:Maluch nie ma nawet 3tygZostał odrobaczony, obejrzany i oczyszczono mu uszka. Waży prawidłowo, ogólnie wygląda na zdrowego.

Wetka jest zadziwiona jego wolą życia, pomimo ciężkiego stanu, powiedziała że zrobi wszystko żeby go uratować. Ogólnie Foczuś zawojował całą lecznicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości