Petka pisze:Cześć śliczne czarnulki
My - śliczne? Duża ciągle mówi, że jesteśmy wstrętne czarnuchy

I + K
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Cześć śliczne czarnulki
MalgWroclaw pisze:Inko, Kulko, co u Was słychać? U nas dobrze (o ile może być dobrze z tym remontowym hałasem za drzwiami i maluchami za drugimi drzwiami).
Fasolka
Avian pisze:Dzień dobry!
Jaka Królowa na poduszce się wyleguje![]()
Ja śpię na podłodze, za drzwiami![]()
Gag
MaryLux pisze:Petka pisze:Cześć śliczne czarnulki
My - śliczne? Duża ciągle mówi, że jesteśmy wstrętne czarnuchy![]()
I + K
MalgWroclaw pisze:Czego chcieli z pracy?
Moja duża też się wnerwia na takie coś.
Fasolka
iwcia pisze:MaryLux pisze:Petka pisze:Cześć śliczne czarnulki
My - śliczne? Duża ciągle mówi, że jesteśmy wstrętne czarnuchy![]()
I + K
Moja Duża mówi, że czarnuchy to niepoprawnie politycznie jest, ona mówi "afroamerykańcy".
Mamy teraz dwoje takich, ledwo odrośnięte od ziemi są a myślą, że już im wolno to wszystko co starszyźnie i nic szacunku dla nas nie mają![]()
Ptachu.
iwcia pisze:
Moja Duża mówi, że czarnuchy to niepoprawnie politycznie jest, ona mówi "afroamerykańcy".
Mamy teraz dwoje takich, ledwo odrośnięte od ziemi są a myślą, że już im wolno to wszystko co starszyźnie i nic szacunku dla nas nie mają![]()
Ptachu.
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:
Ptachu.
Afrowłókiennicy![]()
Fasolka afrokarłowiczanka
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:
Ptachu.
Afrowłókiennicy![]()
Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:
Ptachu.
Afrowłókiennicy![]()
To ja będę afroscyzorykiem?!?!?![]()
![]()
![]()
Fasolko - dlaczego karłowiczanka???
Ogryzek dopytujący
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości