Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:ps. ciekawe, ze w trakcie wysyłania tego postu zawiesiło mi się forum![]()
Jeżeli ktoś na górze nie zgadza się z moją decyzją, to przypomnę, że mój małżonek wysłał totka
joluka pisze:Mario - to może porobić trochę ogłoszeń na Twoje adoptusie??? Nie wiem, jak mogłabym Ci pomóc???
kamari pisze:No i Maks - Książę Pan przybrał na wadze. Ładnie je wszystko, ale ma problemy z gryzieniem - gryzie, ale z trudem.
Ale żeby go uśpić do porządków w pyszczku musi jeszcze nabrać sił. Doktor stwierdził filozoficznieże lepiej żeby
mu było niewygodnie gryźć niż miałby umrzeć na stole, bo wtedy już niczego nie ugryzie.
Cóż, doktor szczery do bólu![]()
kamari pisze:Dzisiaj jedziemy z Coco na zastrzyki i może na gipsowanie nóżek. Miałam jechać wczoraj, bo byłam umówiona na wtorek,
ale wczoraj myślałam, że jest poniedziałek i mamy jechać dzisiaj, no więc ... jedziemy dzisiaj![]()
kamari pisze:Kasiu, bardzo się cieszę za wasze adopcje, widać, że akcje w Kaliszu przynoszą efekty![]()
Ewa, nie wiedziałam, że w schronie może być tyle zwierzaków
Bianka 4 pisze:Wreszcie jakaś WSPANIAŁA wiadomość w dniu dzisiejszym![]()
Mam doła, sorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości