Raju, ileż emocji się tu przewinęło w ciągu ostatnich dni ???? !!!!
Skwareczku, temu muzułmaninowi sasiadowi pokaż gest, który każdy zna na tym świecie chyba i ... rób swoje !
Skoro on wysuwa żadania, Ty spokojnie odpowiadaj swoimi. NIKT nie ma prawa dyktować Ci co robisz u siebie.
Dla koteńków, które już za tęczowa granicą, mocne światełko Wiktorek [*], PIPI [*] ...
Jak się miewa Karinka ? Wielkie kciuki za zdrówko i żeby wszystko od teraz szło jak z płatka!
Joarkadio, wyobrażam sobie co czujesz kiedy wszystko się dłuży Trzymam ogromnie mocno za Was !
ANiHili, trzymam za nową drogę życiową

. Wiesz, czasem poprostu trzeba pierdyknąć to co się robi i poszukać innego SWOJEGO miejsca !
Etiopio, jeju, wielkie kciuki za poprawę ! Łebek do góry !
Prezesowej, cudnego urlopu
Gratulacje wygranej KOTa. Co to były za emocje !

Pomysł z pakietem ogłoszeń naprawde sensowny !!!
A tak na polepszenie nastrojów u mnie nowiny ......................................
Że jest wysyp kociąt to wiecie. Ale nie wiecie, że będac wczoraj ze swoją sikająca kicią na zastrzyk u WETowej nowina mi się stała

. A .... było tam maluteństwo schroniskowe na obgląd. Było.
Bo jest teraz u mnie w domku 
.
Ma całe cztery tygodnie i trzydzieści deko. I jest całe corne. Foty niebawem

Tak maleńkiej kicieni jeszcze nie miałam. Wszelkie pomocne rady od Was bezcenne

Mała je juz sama, kupkuje i siurkuje (nawet wystawiona do dorosłej kuwety

), jest rozmruczana, ma jeszcze błękitne niemowlęce oczka i uwielbia całować w usta, dosłownie
Maluszka (z dużym prawd, dzieweczka) zapełniła w sercu mym pustkę ogromną po dzikości uciekinierze - szwędaczu, na którego niezmiennie czekamy jak się wyszaleje i żarcie wystawiamy