Czy jest zainteresowanie płatnym DT? Aktualnie NIEAKTUALNE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 9:36 Czy jest zainteresowanie płatnym DT? Aktualnie NIEAKTUALNE

CHWILOWO NIEAKTUALNE, SĄ DWIE KOTKI :)

Do tej pory brałam koty od znajomych, tylko na zasadzie niedokładania do interesu, ale do tej pory nie sponsorowałam w takim stopniu psów w hotelikach, stąd pomysł, żeby tym razem wziąć kota odpłatnie i w ten sposób zarobić na psa.
Przyczyną, dla której szukam płacącego za siebie kota, jest brak deklaracji na utrzymanie Tofika w płatnym dt - wątek na dogo.

Warunki: mieszkanie w bloku, dla kotów przede wszystkim jeden pokój - były salon z osiatkowanym balkonem. W zależności od dogadywania się z resztą inwentarza (psy 4 koto-obojętne, kot jeden własny wredny, humorzasty i niegościnny, ale przyzwyczajony do obcych) albo będzie oddzielony w owym pokoju, albo nie. Karma klasy między purina cat chow a arion premium. Jeden weterynarz w zasięgu pieszym, drugi w zasięgu metro/samochód.

Ograniczenia:
- dobrze by było, jakby był już zaszczepiony na wirusówki. Wprawdzie u mnie w domu nie było panleuko, ale jest ryzyko, że mogę przywlec na sobie ze schroniska.
- nie wymagający intensywnego leczenia
- oswojony
- nieagresywny (mile widziany brak agresji do innych zwierząt, ale w tym przypadku mogę odizolować)
- jeśli dorosły kocur, to minimum 3 doby po kastracji
- mile widziany brak grzyba

Cena 5 zł/doba + koszty dodatkowe, do negocjacji
Może być koci dwupak.
Ostatnio edytowano Wto lis 08, 2011 9:57 przez Apsa, łącznie edytowano 1 raz

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Czw mar 17, 2011 14:18 Re: Czy jest zainteresowanie płatnym DT dla kota? Warszawa

MASZ PW, dogadamy się ;-)

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Czw mar 17, 2011 23:20 Re: Czy jest zainteresowanie płatnym DT dla kota? Warszawa

Apsa, o tych kotkach mówiłam: viewtopic.php?f=1&t=125447&p=7237977#p7237977

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro sie 17, 2011 9:45 Re: Czy jest zainteresowanie płatnym DT dla kota? Warszawa

Ponieważ dotychczasowa tymczasowiczka zmieniła wczoraj miejsce zamieszkania, odświeżam temat.
Czy ktoś jest zainteresowany taką opmożliwością?

Apsa

Post » Śro sie 17, 2011 21:10 Re: Czy jest zainteresowanie płatnym DT dla kota? Warszawa

A ja ze swojej strony bardzo dziękuję Apsa za ten do wczorajszy tymczas :D :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw sie 18, 2011 6:34 Re: Czy jest zainteresowanie płatnym DT dla kota? Warszawa

Polecam się na przyszłość ;)

A tak z innej strony - trzymajcie kciuki za Tofiego, może już niedługo pojedzie do domu stałego!

Apsa