Marzenia11 pisze:casica - czy to jest cytat czy Twoja interpretacja???
Jeśli cytat to prosze o zacytowanie.
Odwagi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:casica - czy to jest cytat czy Twoja interpretacja???
casica pisze:Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
Nie wiem jak Krzysiekbolo, ale ja też, Twoim sladem, poddałam się refleksjiPoszłam więc do ubikacji, zdjęłam majteczki i mogę z całym spokojem oraz przekonaniem stwierdzić - tak, jestem dziewczynką
I mam nadzieję, że nie musisz dowodów na to trzymać w ręku
Nie wiem jak Krzysiekbolo z dowodami, ja tam mówię za siebie
casica pisze:Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
Nie wiem jak Krzysiekbolo, ale ja też, Twoim sladem, poddałam się refleksjiPoszłam więc do ubikacji, zdjęłam majteczki i mogę z całym spokojem oraz przekonaniem stwierdzić - tak, jestem dziewczynką
casica pisze:Marzenia11 pisze:casica - czy to jest cytat czy Twoja interpretacja???
OdwagiŚmiało poddaj się refleksji i spróbuj zgadnąć
Marzenia11 pisze:casica pisze:Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
no wiesz![]()
![]()
![]()
![]()
, sama napisałaś jaki jest poziom Twojej refleksyjności...
![]()
![]()
![]()
![]()
gratulacje!!
![]()
![]()
smarti pisze:casica pisze:Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
przepraszam ale ja wymiękam-spadam z tego rynsztoku-jesteś Casico obrzydliwa-może nawet chora..
casica pisze:Staram się równać do najlepszych, Ciebie za wzór niedościgły sobie przyjąwszy, udaję się oto spać. Może faktycznie ranek będzie mądrzejszy od wieczora, a refleksje przez Ciebie zasiane, wyrosną na jakoweś idee albo cóś takiego.
Pa
casica pisze:smarti pisze:casica pisze:Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
przepraszam ale ja wymiękam-spadam z tego rynsztoku-jesteś Casico obrzydliwa-może nawet chora..
Może jestem obrzydliwa, może nawet chora, ale przynajmniej używam mózgu w sposób opisany w instrukcji:ok:
casica pisze:Co mnie śmieszy?
Śmieszy mnie to, że same klepiecie bezrefleksyjnie i bez zastanowienia wszystko co ślina na język przyniesie, po czym macie pretensje, że pojawiają się pytania![]()
Zamiast się zastanowić nad utrzymaniem języka za zębami we własnym interesie
smarti pisze:....to jest wątek czysto relaksacyjny.![]()
![]()
...
ja na pewno nie zbieram na funkcjonowanie swojego dt na tym wątku
....
czy gdzieś w początkowych postach wątku jest jakakolwiek prośba o wpłaty?-bo może ja czegoś nie wiem?
....
nie mam też gabinetu wet. tu gdzie mieszkam a także nie świadczę nikomu usług.
piezodencik pisze:pwpw pisze:piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił![]()
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?![]()
Wszystkim chyba, ale niektórym nie tylko nerwy
vega013 pisze:Piezodencik, kim Ty jesteś?
vega013 pisze:piezodencik pisze:pwpw pisze:piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił![]()
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?![]()
Wszystkim chyba, ale niektórym nie tylko nerwy
Piezodencik, kim Ty jesteś?
Marzenia11 pisze:...piezoodencik juz Ci nie odpowie na to pytanie..
redaf pisze:Marzenia11 pisze:...rozumiem, że dzieki Twoim działaniom Izba Skarbowa pojawi sie u smarti.
A i owszem.
Chyba, że pani Smarti ustami swojego rzecznika - pani Marzeni11 - odpowie na pytana.
Między innymi pana krzyśkabolo i pani casicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 138 gości