DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 23:56 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

redaf pisze:[quote="Marzenia11] Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo.
Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.[/quote]
Obawiam się, że Izba Skarbowa może mieć inne zdanie.[/quote]

Redaf
Czy Ty myślisz, ze ktoś mający na co dzień styczność z IS (prowadzący własną firmę) bawiłby się w takie rzeczy? Wyłożył kasę na sprzęt a nie zadbał o legalność? 8O
Coś takiego to mogłaby wymyślić emerytka kociara z emerytowanym wetem i małymi nakładami finansowymi.. Nie poważnie myślący ludzie (mający własny biznes i choćby stąd znający "zasady gry") ..
Przeginasz z tymi insynuacjami..
pwpw

Post » Wto sie 16, 2011 23:57 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:
pwpw pisze:Krzysiekbolo
Żartujesz Sobie teraz?
(...)

Nie, piszę poważnie.
Pwpw, doczytaj uważnie moje posty.

Czytałam i jak wyżej.
pwpw

Post » Wto sie 16, 2011 23:58 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

pwpw pisze:
Krzysiekbolo pisze:
pwpw pisze:Krzysiekbolo
Żartujesz Sobie teraz?
(...)

Nie, piszę poważnie.
Pwpw, doczytaj uważnie moje posty.

Czytałam i jak wyżej.

No to jeszcze raz i do skutku.
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 16, 2011 23:59 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:...rozumiem, że dzieki Twoim działaniom Izba Skarbowa pojawi sie u smarti.

A i owszem.
Chyba, że pani Smarti ustami swojego rzecznika - pani Marzeni11 - odpowie na pytana.
Między innymi pana krzyśkabolo i pani casicy.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro sie 17, 2011 0:00 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:pwpw - kogo obstawiasz w postaci nicka piezodencik? :mrgreen:
odpowiedź na pw - nie pwpw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zamiast zgadywania (nie bawi mnie to, raczej smuci, ze to miejsce budzi tak silne negatywne emocje) zajmę się zwalaniem futra z broszurek o .. boję się powiedzieć, bo może i na to są jakieś przepisy, kontrole.. co na to IS? :ryk: :ryk: :ryk:
Relaks i Dobrej Nocy Wszystkim :D
Oby ranek był mądrzejszy od wieczora :ok:
pwpw

Post » Śro sie 17, 2011 0:01 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

redaf pisze:
Marzenia11 pisze:...rozumiem, że dzieki Twoim działaniom Izba Skarbowa pojawi sie u smarti.

A i owszem.
Chyba, że pani Smarti ustami swojego rzecznika - pani Marzeni11 - odpowie na pytana.
Między innymi pana krzyśkabolo i pani casicy.

Komu???
nickowi??
jak się spotkamy to odpowiem - musze wiedzieć z kim rozmawiam i po co.
Nikcow można mieć wiele.. wirtualne osoby dla mnie nie istnieją, niestety.. :wink:

edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 17, 2011 0:03 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Krzysiekbolo pisze:
smarti pisze:(...)
Ten wątek ma na celu pisanie o naszych kotach i sprawach dziejących się dookoła nich, w miłym i relaksującym tonie. Służy chwili wytchnienia od życia pełnego obowiązków różnego rodzaju, również i "kocich",a więc często trudnych ale i bardzo satysfakcjonujących.(...)

A ja myślałem że to wątek DT, gdzie szuka się DS i zbiera finanse na jego funkcjonowanie. Tak przynajmniej sugerują pierwsze wpisy w tym wątku.
A to jest wątek czysto relaksacyjny. 8O 8O 8O

To może stwórzcie zamknięte podforum. Wystarczy chyba 15 chętnych i zgoda moda. Tam będziecie mogli pisać w miłym i relaksującym tonie, nieniepokojeni żadnymi pytaniami.

dzięki za cenne rady...ale pozwól że ja zdecyduję czemu służy ten wątek-oczywiście nie mam złudzeń-nie znający mnie będą go wciąż zaśmiecać..

poinformuję Cię że niestety żle myslałeś.
Moim zdaniem pierwsze wpisy w tym watku sugerują zupełnie coś innego.
to nie jest wątek gdzie szuka się kotom ds i zbiera pieniądze na funkcjonowanie dt.

widziałeś gdzieś żeby dzięki wątkowi znależć trzydzieści kilka ds albo być tak naiwnym aby w tym celu zakładać wątek 8O

pisałam już że ten wątek to nie kronika naszego życia i nie ma charakteru informacyjnego ani ambicji aby być zrozumiałym dla osób z zewnątrz.
ja obecnie zaglądam na ten wątek z doskoku i nie ja prowadzę wszelkie posty rozliczeniowe-nigdy ich nie prowadziłam-gdybym ja je miała prowadzić to w ogóle by ich nie było..

ja na pewno nie zbieram na funkcjonowanie swojego dt na tym wątku bo gdyby tak było to koty by poumierały z głodu już w pierwszym miesiącu.
ktoś kto czyta na tyle pobieżnie aby tego nie zauważyc robi to chyba złośliwie.

czy gdzieś w początkowych postach wątku jest jakakolwiek prośba o wpłaty?-bo może ja czegoś nie wiem?

nie mam też gabinetu wet. tu gdzie mieszkam a także nie świadczę nikomu usług.
z zasady nie robię rzeczy nielegalnych.
nikomu niepowołanemu nie pokazuję żadnych swoich dokumentów.
wiele z informacji przytaczanych tu i pisanych na mój temat to nie są informacje które wyszły ode mnie
często jest to błędna interpretacja słów różnych osób na mój temat.

sformułowanie "każdy kot mający u nas sterylkę" było skrótem myślowym-oznaczającym dokładnie "każdy kot o statusie tymczasa zamieszkujący nasze dt któremu robi sterylkę mój pan doktor" i tu również słowo "mój" nie oznacza żadnej formy,nielegalnego u nas przecież,niewolnictwa.
myślałam że pewne rzeczy dla ludzi inteligentnych są oczywiste.

Marzenia11 napisał(a):
Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Jeśli uzasadnisz mi konieczność odpowiadania na Twoje pytania to to zrobię na pw.

Marzeniu-a czy ja Cię upoważniłam do przekazywania drogą PW jakichkolwiek informacji na mój temat bez mojej zgody?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sie 17, 2011 0:05 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:Komu???
nickowi??
jak siuę spotkamy to odpowiem - musze wiedzieć z kim rozmawiam i po co.

Nie spotkamy się.
Nie mam takiej konieczności.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro sie 17, 2011 0:06 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

smarti - uwierzylaś, ze Krzysiekbolo byłby w stanie mi swoją prosbę o informację naprawde racjonalnie i przekonująco uargumentować? Ja nie, dlatego śmiało tak napisałam. :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 17, 2011 0:07 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

redaf pisze:
Marzenia11 pisze:Komu???
nickowi??
jak siuę spotkamy to odpowiem - musze wiedzieć z kim rozmawiam i po co.

Nie spotkamy się.
Nie mam takiej konieczności.

to nie oczekuj informacji - i tyle. Nie mam ani ja, ani smarti takiej konieczności :D :D :D

Marzenia11

Post » Śro sie 17, 2011 0:07 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:
redaf pisze:[quote="Marzenia11] Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo.
Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.[/quote]
Obawiam się, że Izba Skarbowa może mieć inne zdanie.[/quote][/quote]

rozumiem, że dzieki Twoim działaniom Izba Skarbowa pojawi sie u smarti.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]

Nie sądzę, żeby ktoś się chciał tutaj bawić w coś takiego.

Ale może łopatologicznie? Nie tracę bowiem wiary w umysł ludzki (nawet ten głęboko refleksyjny).

Smarti radośnie :piwa: :kotek: ogłasza w wątku coś takiego:
Mamy stół do sterylek (czy coś takiego, nie chce mi się szukać). Mamy też własnego weta na komornym. Tniemy więc sobie w domku razem z naszym własnym wetem, w piwnicy albo w łazience, a może w garażu koteczki i kocurki. Małe ich maciczki oraz urocze jajeczka wyrzucamy do kubełka, zakopujemy w ogródku, wrzucamy do młynka w zlewie albo cóś podobnego.
A teraz jeszcze dokupiliśmy sobie aparacik piezo :piwa: Chcecie sobie wyciąć swojego koteczka? Chcecie oczyścić ząbki? No to już, róbcie pierogi i wpadajcie :piwa: coś tam mi zwrócicie, coś tam mi oddacie i pobawimy sie razem w doktora :piwa: :kotek: :piwa:

Otóż usługi medyczne (pełne ich spectrum) podlegają określonym przepisom. Pisząc tak radośnie o tych zabawnych sterylkach i innych kastracjach wkopujecie przede wszystkim swojego weta. Bo nie ma w Polsce takich zwierzątek, żeby rejestracja/legalizacja takich działań zajęła kilka a nawet kilkanaście dni. Nie ma. Można więc uznać, że Wasza działalność jest pokatna i nie do końca legalna. To, jak mi się wydaje, usiłował Wam heroicznie uzmysłowić Krzysiekbolo, od początku skazany na porażkę w nierównej walce z umysłowością egerii tego wątku.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro sie 17, 2011 0:11 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

to co napisałaś to wytwór Twojej chorej wyobrażni i oczywiście nie ma nic wspólnego z rzeczywistościa.

zajmij się sobą zamiast tworzyć kolejne chore plotki.
Ostatnio edytowano Śro sie 17, 2011 0:12 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sie 17, 2011 0:12 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

Marzenia11 pisze:edit: skąd wiesz że Krzysiekbolo to pan a casica to pani? Ja tego nie wiem.

Nie wiem jak Krzysiekbolo, ale ja też, Twoim sladem, poddałam się refleksji :idea: Poszłam więc do ubikacji, zdjęłam majteczki i mogę z całym spokojem oraz przekonaniem stwierdzić - tak, jestem dziewczynką :lol: I mam nadzieję, że nie musisz dowodów na to trzymać w ręku :strach:
Nie wiem jak Krzysiekbolo z dowodami, ja tam mówię za siebie 8)

casica

Post » Śro sie 17, 2011 0:12 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

[quote="casica"]
Smarti radośnie :piwa: :kotek: ogłasza w wątku coś takiego:
Mamy stół do sterylek (czy coś takiego, nie chce mi się szukać). Mamy też własnego weta na komornym. Tniemy więc sobie w domku razem z naszym własnym wetem, w piwnicy albo w łazience, a może w garażu koteczki i kocurki. Małe ich maciczki oraz urocze jajeczka wyrzucamy do kubełka, zakopujemy w ogródku, wrzucamy do młynka w zlewie albo cóś podobnego.
A teraz jeszcze dokupiliśmy sobie aparacik piezo :piwa: Chcecie sobie wyciąć swojego koteczka? Chcecie oczyścić ząbki? No to już, róbcie pierogi i wpadajcie :piwa: coś tam mi zwrócicie, coś tam mi oddacie i pobawimy sie razem w doktora :piwa: :kotek: :piwa:

[quote]

casica - czy to jest cytat czy Twoja interpretacja???
Jeśli cytat to prosze o zacytowanie.

Marzenia11

Post » Śro sie 17, 2011 0:13 Re: DT Smarti5-...mamy nowiutki piezodencik!!

smarti pisze:to co napisałaś to wytwór Twojej chorej wyobrażni i nie ma nic wspólnego z rzeczywistościa.

Tego nie wiem - ma czy nie ma, za to ma wszystko co wspólne, z tym co i jak piszesz.

casica

[poprzednia][następna]