piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo.
Jak już Ci wspomniałam, jeśli uważasz, ze charakter wątku smarti i wypowiedzi odbiegają od regulaminu forum Koty zgłoś to do moda.
Dla mnie w tym wątku jest dużo informacji o tymczasach, o kotach plus różne inne, relaksujące.
Jednocześnie nie rozumiem żadania (oczekiwac można co nie znaczy że ktoś te oczekiwania spełni) że smarti ma odpowiadac, wyjasniach, przedstawiać skany dokumentów np Tobie, osobie zupełnie anonimowej i właściwie nie wiadomo dlaczego żadającej tych informacji.
i innym osobom znanym jedynie z nicka.
Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Jeśli uzasadnisz mi konieczność odpowiadania na Twoje pytania to to zrobię na pw.
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.
pwpw pisze:piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił![]()
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?![]()
piezodencik pisze:pwpw pisze:piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił![]()
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?![]()
Wszystkim chyba, ale niektórym nie tylko nerwy
Krzysiekbolo pisze:Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Jeśli uzasadnisz mi konieczność odpowiadania na Twoje pytania to to zrobię na pw.
Nie masz.Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.
pwpw pisze:piezodencik pisze:Taki rozkoszny wąteczek a nikt mnie nie zaprosił
Komu nerwy "puściły" jeśli mogę spytać ?
Krzysiekbolo pisze:(...)
Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
Nie masz.Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo - ja nie widziałam dokumentow, ale nie mam potrzeby kontroli smarti.
Marzenia11 pisze:Krzysiekbolo pisze:Ustosunkowałem się do poruszanych przez Ciebie zagadnień z dwa razy w tym wątku.Marzenia11 pisze:Uwierz mi, jako osoba znająca bezpośrednio smarti i to dośc długo mam te informacje, o które pytasz.
słucham???
mam. Wiedzę mam. I dobrze o tym wiem. A Ty bazujesz na informacjach przekazywanych netem i swoich interpretacjach ich oraz wyobrażeniach.
Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo. Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.
redaf pisze:[quote="Marzenia11] Wgląd w dokumenty oznacza, ze miałam papier w swoich rekach - tego nie bylo.
Ale wiem wiele rzeczy innych, po ktorych nie mam potrzeby potrzymania papierów w rekach.[/quote]
Obawiam się, że Izba Skarbowa może mieć inne zdanie.[/quote]
pwpw pisze:Krzysiekbolo
Żartujesz Sobie teraz?
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 52 gości