Witajcie Kochani! My też mamy lenia ... dobrze, że urlopik dziś i jutro
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Byłam tam MASAKRA!!! co tam się dzieje, jaka kasa idzie, aż mnie głowa rozbolała. A byłam tylko 15 minut te zdjęcia były rano robione, jakie szczęście że się nie załapałam
Ten jest jedyny w swoim rodzaju ogromny, a asortyment ma właśnie inny, większy i wyjątkowy. Dlatego tyle klientów promocje na otwarcie też są. No ale zrozumie to tylko fan takich akcji
Konan się ślini jak mu dobrze czyli jak go miziamy, normalnie cieknie mu z pyska Poza tym jest moim wspólnikiem przy wszelkiego rodzaju wypiekach. Wszystko mu smakuje, nawet moje dietetyczne kakaowe ciasto na otrębach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
jqa musze sie znow do wypiekow wziasc. sasiadka mi zaproponowala, ze mam przyjsc na nauki do niej wypiekow. a ona umie super piec. musze sie z nia umowic, na cos fajnego:)
Zostałam dziś brutalnie zdeptana przez konsumpcyjną masę. Bolało. Wizja kolejnych dni temu podobnych przeraża mnie dogłębnie.
Tymczasem u kiciów wszystko super. Brak czasu na cokolwiek, więc zajmuję się nimi zamiast o nich pisać czy im coś pstrykać. A byłoby co opowiadać bo to są agenty straszne rozbawiaja mnie do łez