Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alata pisze:Kot robi co może, a ludzie zawsze narzekająCo ja bym dała, żeby moje zechciały pchać się na kolana! Ale pewnie dbają o moje krążenie
Podobno koty mają w tych sprawach wyczucie.
Ale masz fajnie ,Smakusia jak byla malutka tez mi na kolanach spala ,jak podrosla przestala,bo mam spory brzuch-co rudemu nie przeszkadza-jak ma potrzebe to wchodzi mi na kolana i juz ,kompaktuje sie i okreca-dzis odstawil swoja potrzebe przy kolezance-zafrapowana byla tym jak sie potrafi skompaktowac i umoscic na mnie nadstawiajac do glaskow-jak mial dosc ,to poszedl spac do wloczniaczka;)jaaana pisze:alata pisze:Kot robi co może, a ludzie zawsze narzekająCo ja bym dała, żeby moje zechciały pchać się na kolana! Ale pewnie dbają o moje krążenie
Jaki problem? Jednego kota do Katowic wysłałam, drugiego mogę do Gliwic![]()
O, właśnie się podniosła, juz myślałam, że da nogom odpocząć, a to tylko zmiana boczku była
jaaana pisze:alata pisze:Kot robi co może, a ludzie zawsze narzekająCo ja bym dała, żeby moje zechciały pchać się na kolana! Ale pewnie dbają o moje krążenie
O, właśnie się podniosła, juz myślałam, że da nogom odpocząć, a to tylko zmiana boczku była
alata pisze:jaaana pisze:alata pisze:Kot robi co może, a ludzie zawsze narzekająCo ja bym dała, żeby moje zechciały pchać się na kolana! Ale pewnie dbają o moje krążenie
Jak znam moje szczęście i koty, to moje skarby zdeprawują każdego nowego przybysza i wmówią mu/jej, że kto przychodzi na kolana ten nie dostaje jeść
caldien pisze:Wspaniałe wieści!
A jak Ty się z tym czujesz, Jaaana?
caldien pisze:Wspaniałe wieści!
A jak Ty się z tym czujesz, Jaaana?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości