Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Miłeczko, jakby chcieli Cię przemalować, to ucieknij do nas!
Inka
vega013 pisze:Miłeczko, uciekaj do nas, zapraszamy serdecznie![]()
Oliwka ma czarny pas w kotarate i złoty medal w kociej akrobatyce sportowej, a Filuś doskonale atakuje z wyskoku. Pancuś zna świetne kryjówki, a Gabi i Wedelek odwrócą uwagę ścigających. Na widok Lili wszyscy wołają: "Jaka malutka, jaka słodka!", więc Lili wypchniemy do przodu. Potem spróbują Gabi i Wedelek, a kiedy to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, wtedy wytoczymy ostrą broń w postaci Oliwki i Filusia. W tym czasie wielki Pancuś schowa Cię w kryjóweczce i będzie osłaniał swoim ogromniastym ciałkiem. Nie pozwolimy Cię przemalować!!! Fajny plan?
Oliwka pomysłowa
Edit: literówka
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Miłeczko, jakby chcieli Cię przemalować, to ucieknij do nas!
Inka
tak zrobię![]()
a michę mi dacie, bo ja kocham jedzonko a zwłaszcza "cycki"![]()
![]()
vega013 pisze:Miłeczko, uciekaj do nas, zapraszamy serdecznie![]()
Oliwka ma czarny pas w kotarate i złoty medal w kociej akrobatyce sportowej, a Filuś doskonale atakuje z wyskoku. Pancuś zna świetne kryjówki, a Gabi i Wedelek odwrócą uwagę ścigających. Na widok Lili wszyscy wołają: "Jaka malutka, jaka słodka!", więc Lili wypchniemy do przodu. Potem spróbują Gabi i Wedelek, a kiedy to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, wtedy wytoczymy ostrą broń w postaci Oliwki i Filusia. W tym czasie wielki Pancuś schowa Cię w kryjóweczce i będzie osłaniał swoim ogromniastym ciałkiem. Nie pozwolimy Cię przemalować!!! Fajny plan?
Oliwka pomysłowa
Edit: literówka
Danusia pisze:hejka![]()
Jak zdrowko obu mam?
ula-misia pisze:Danusia pisze:hejka![]()
Jak zdrowko obu mam?
Witamy się ze Wszystkimi cioteczkami![]()
![]()
![]()
Jedna mama znów operacja drugiego oka 29.08. a druga mama- no cóż... rak ma swoje prawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości