[WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 13:17 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Fotek na razie nie mam ale może się zmobilizuję i zrobię przed weekendem :lol:

Wczoraj wróciła moja córeczka z wakacji i ładnie się bawiła z Coco piłeczkami, myszkami, itp, a dzisiaj poszli do sklepu i kupili jakies nowe zabawki :D siedze w pracy to jeszcze nie wiem jakie :lol:

Coco grzecznie je i załatwia się do kuwetki, jest jeszcze troche płochliwa ale już coraz mniej.
W dzień jest bardzo grzeczna, aż za bardzo, nawet wczoraj się bałam czy nie jest chora, bo cały czas spała, niespecjalnie chciała się bawić, leżała u mojej córki na kolankach w kocyku jak maskotka :lol:
Ale w nocy piłeczki latały jak ping pongi, zjadla cała michę, kuwetę odwiedzila i dzisiaj rano tez sie bawiła więc chyba po prostu była wczoraj śpiąca :lol:

To tyle na razie :D
Jak będę miała więcej czasu napiszę jeszcze :)

Pozdrawiam
M.

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Wto sie 16, 2011 13:31 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Super wieści! fajnie, że Coco dogaduje się z Twoją córcią :ok: na pewno słodko razem wyglądają :1luvu: Oby dalej bawiły się zgodnie!! :kotek:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto sie 16, 2011 14:31 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

miziaki dla ślicznej Coco :1luvu:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro sie 17, 2011 6:31 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Wczoraj nas Coco troche wystraszyla, bo dostala biegunki i zdawalo mi sie ze troche takiej jakby z krwia...
Ale weterynarz powiedział, zeby na razie nie panikowac, zostwic jej tylko wode do rana i obserwowac. Tymbardziej, ze poza biegunka kotu nic nie dolegalo, bawiła się, jadla , pila...
No i tak zrobilismy, zabralam miske z jedzeniem i od tamtej pory qpki nie było wiec moze bedzie dobrze.

Agness78, ona u ciebie jadla tez te Gourmety Gold czy tylko animonde i RC ? Moze jej te gourmety nie podeszly i stad ta biegunka?

W kazdym razie nasypałam jej rano troszke suchego rc kitten , zjadla, i zobaczymy co bedzie dalej :)

Pozdrawiamy

Lolcia81

Post » Śro sie 17, 2011 7:20 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Lolcia81 pisze:Wczoraj nas Coco troche wystraszyla, bo dostala biegunki i zdawalo mi sie ze troche takiej jakby z krwia...
Ale weterynarz powiedział, zeby na razie nie panikowac, zostwic jej tylko wode do rana i obserwowac. Tymbardziej, ze poza biegunka kotu nic nie dolegalo, bawiła się, jadla , pila...
No i tak zrobilismy, zabralam miske z jedzeniem i od tamtej pory qpki nie było wiec moze bedzie dobrze.

Agness78, ona u ciebie jadla tez te Gourmety Gold czy tylko animonde i RC ? Moze jej te gourmety nie podeszly i stad ta biegunka?

W kazdym razie nasypałam jej rano troszke suchego rc kitten , zjadla, i zobaczymy co bedzie dalej :)

Pozdrawiamy

Hej,

Ojoj... oby to tylko jakaś niestawność. Ona jadła u mnie tylko Animondę Carny, ale nie było już koło mnie więc kupiłam wyjątkowo Goutmenty. Nie sądzę żeby jej zaszkodziły bo ona są bardzo delikatne, ale może faktycznie lepiej nie mieszać, nie wiem :oops:
Niedługo Coco się dostosuje do spania nocnego :wink: to w dzień będzie więcej brykać. Teraz chyba przestawiła sobie dzień z nocą 8) Sprawdź czy nie podgryza jakiegoś kwiatka doniczkowego ( jeśli macie), czasem to też może być przyczyną biegunki. Trzeba sprawdzić czy nic toksycznego nie macie ( z kwiatów). Trzymam kciuki żeby szybko panienka doszła do siebie. :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 17, 2011 7:25 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Mam nadzieje ze juz bedzie dobrze:) Na razie mam sygnały z domu, że kupy nie bylo, wiec chyba dobrze :lol:

A kota całą noc szalała aż się jej pańcio wkurzył :lol: tymbardziej ze my nie mamy drzwi na tym wynajetym, tylko do Hani pokoju i lazienki, wiec nie mozna jej bylo nawet do przedpokoju eksmitowac, hihi

Mam nadzieje ze sie przestawi :)

Lolcia81

Post » Śro sie 17, 2011 7:43 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

My ze Sznurusiem mieliśmy metodę "wykończyć potwora porzed spaniem czyli intensywne zabawy z bieganiem do utraty tchu czyli nie spimy w dzień"
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro sie 17, 2011 7:45 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

A co do biegunki, to ja mam powiedzenie, że "jedna luźna kupa wiosny nie czyni"
Ale faktycznie pomyślcie o kwiatkach (cle chyba nie widziałam u Was nic). Zmiana jedzenia mogła tak na nią podziałać, to zupełnie normalne. I jak Sznurek był mały, to jak dostał biegunki, to pierwsze co robiłam, to było molestowanie wujka weta przez telefon :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro sie 17, 2011 7:57 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

My wczoraj molestowaliśmy jakąś inną wetke bo akurat doktorek i Eliza jakimś goldenem byli zajęci :) A jest tam jeszcze taka Marta, też bardzo sympatyczna :)

Co do kwiatków, to tak jak Ania zauważyła - nie mamy ani jednego :lol: co się na nowym domku na pewno zmieni, oczywiście same bezpieczne :)

Póki co z Coco jest OK, co prawda ma focha na pana za nocke, ale do mnie i do Hani przychodzi :lol:

Lolcia81

Post » Czw sie 18, 2011 7:24 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Co u małej Coco? :)

Agness78

Post » Pon sie 22, 2011 16:50 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Coco ok, je chwilowo tylko suche i kupki są ok :)
Napisze wiecej potem bo jestem chwilowo na kartonach i bez netu.

Papa

Lolcia81

Post » Pt sie 26, 2011 7:07 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

:ok: :ok: :ok: super, to jak się już oragniesz to czekamy na fotki :ok:
Mała napewno już nie jest taka "mała " :mrgreen: :ok:

Agness78

Post » Nie wrz 11, 2011 21:14 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

co u Coco słychać?
Czekamy na fotki, dacie radę coś pstryknąć? :)

Agness78

Post » Czw sty 19, 2012 14:27 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Witam ponownie:)

Strasznie długo nic nie pisałam, ale w pracy miałam masę roboty, neta w domu niet, i w ogóle jakoś się nie mogłam zebrać...

No, to o tym co u nas :)

Coco urosła :) Jak patrze na jej pierwsze zdjęcia w tym wątku to wierzyć mi sie nie chce że była taka malutka :)
Ogólnie chowa się zdrowo i tfu tfu nic jej nie dolegało.
Przezylismy juz pierwszą rujkę (wrrrr, mielismy momentami mordercze myśli ;) ) i gdzieś tam przy marcowych promocjach pomyslimy o sterylizacji.

Ogólnie Coco jest bardzo proludzkim i gadatliwym kotem. Jak kłade sie spać to przychodzi i układa sie gdzieś na mnie, mruczy, mizia się i jest kochana:) Ale wariatka z niej też jest ;) potrafi z rozpędu wskakiwać na ściany do połowy wysokości :o albo albo odbijać się z hukiem od drzwi wejściowych żeby zaraz siedzieć na parapecie w przecinym kącie mieszkania :o i ogólnie rzecz biorąc mogłaby nie robić czasem takiego rabanu w nocy ;) ale i tak jest slodka:) Mojej córce pozwala się nosić na rękach, miziać i na inne sposoby maltretować ;) Ogólnie fajna kota z niej :)
Czasem troche żałuję, że nie wzięlismy parki od początku bo może spałyby razem w nocy i byłoby spokojniej ;) (albo szalałyby we dwójke i byłoby jeszcze gorzej, hihihi) ale tak jak jest jest ok :)

Jak mi się uda to wieczorem wkleję jakąś fotkę:)

Pozdrawiam
Mariola

Lolcia81

Post » Sob sty 21, 2012 18:06 Re: [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Coco po prostu NIE DA SIE zrobic normalnego zdjęcia :) za szybka jest ;)

Wklejam najlepsze jakie wyszło, u pańcia na brzuchu :lol:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Lolcia81

[poprzednia][następna]