kocurzyca41 pisze:Cześć.Ciotka,ale masz słodkie pysiulki.Moje faworytki Taciulka z BasiulkąDameska jaka słodka.Chłopy porosły jak dęby.
za odjajczanie.
Dameska chyba jutro do domu

Odetchnę, jak się pannica wyprowadzi

Jak już przestanę ryczeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Cześć.Ciotka,ale masz słodkie pysiulki.Moje faworytki Taciulka z BasiulkąDameska jaka słodka.Chłopy porosły jak dęby.
za odjajczanie.
kocurzyca41 pisze:Mam nadzieję,że reszta towarzystwa Cię pocieszy.Basiula dziczy? Bo na fotkach to widać,że częściej się pokazuje.
alix76 pisze:Dzielna Baśka
kocurzyca41 pisze:To faktycznie aparatka z niej.Muszę jej powiedzieć,że z tą ręką nie da rady,bo ona przymocowana na stałe.
kocurzyca41 pisze:Ciekawe kiedy jej się znudzi ten znikot.Kompleksy jakiś ma czy co?
OKI pisze:
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Mam nadzieję,że reszta towarzystwa Cię pocieszy.Basiula dziczy? Bo na fotkach to widać,że częściej się pokazuje.
Basiek to się zrobił niezły aparacik![]()
Do michy nie podejdzie, jak się kręcę po mieszkaniu... ale wsadzić nos w obiektyw, albo zwinąć wędlinę z kanapki, którą właśnie wkładam do ust - czemu nie?Trwają też próby ukradzenia mi ręki i wyniesienia celem obadania w jakiś kąt
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Ciekawe kiedy jej się znudzi ten znikot.Kompleksy jakiś ma czy co?
Na kompleksy nie wygląda, raczej charrakterek uparty
kalair pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Mam nadzieję,że reszta towarzystwa Cię pocieszy.Basiula dziczy? Bo na fotkach to widać,że częściej się pokazuje.
Basiek to się zrobił niezły aparacik![]()
Do michy nie podejdzie, jak się kręcę po mieszkaniu... ale wsadzić nos w obiektyw, albo zwinąć wędlinę z kanapki, którą właśnie wkładam do ust - czemu nie?Trwają też próby ukradzenia mi ręki i wyniesienia celem obadania w jakiś kąt
Reke chce Ci ukrasc??![]()
Pilnuj, bo czym ja bedziesz miziac i karmic...
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Ciekawe kiedy jej się znudzi ten znikot.Kompleksy jakiś ma czy co?
Na kompleksy nie wygląda, raczej charrakterek uparty
Bo nie powinna mieć.Panna śliczna,powinna się lansować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 651 gości