dolabra pisze:nieee, nie dostał michy i się obraził..
Już mu przeszło, teraz idę kotów szukać bo se ogony obgryzą ...o nich też zapomniałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:nieee, nie dostał michy i się obraził..
jasdor pisze:Moja Ufinka dojechała szczęśliwie do nowego domkuMusze sie pochwalić, bo strasznie się cieszę. Żeby tylko panienka chciała sie jakoś "przyjąć" , bo w TYM domku do warunków piwnicznych daleko
Mulesia pisze:jasdor pisze:Moja Ufinka dojechała szczęśliwie do nowego domkuMusze sie pochwalić, bo strasznie się cieszę. Żeby tylko panienka chciała sie jakoś "przyjąć" , bo w TYM domku do warunków piwnicznych daleko
Czekamy razem z Tobą na relacje z domku.
Broszka pisze:Dzień dobry![]()
solangelica - współczuję...
za aklimatyzację Ufinki w nowym domu![]()
![]()
Matahari pisze:Czarowne... jeszcze raz wielkie i piękne dziękuje... w imieniu sierściuchów i swoim... kaskę dostałyśmy już i wykorzystujemy... przedstawimy pełne rozliczenie ile i na co poszło...
AniHili pisze:Uuu, Sol, nie zazdroszczę...
solangelica pisze:AniHili pisze:Uuu, Sol, nie zazdroszczę...
Nie ma czego zazdroscicstary numer mojej mamy ktora jest czasami mocno niekonkretna, tylko ze akurat w tej kwestii ta mala konkretnosc w komunikacji okazala sie byc zabojcza.
Na szczescie okazalo sie ze pomoze nam kolezanka, ktora adoptowala od nas kota![]()
![]()
Ma naprawiony samochod troche wiekszy niz osobowka wiec moze nawet regal upchniemy... uff....
A to wszytko dzieki kotu...
skwareek pisze:Broszka pisze:Dzień dobry![]()
solangelica - współczuję...
za aklimatyzację Ufinki w nowym domu![]()
![]()
Siostro jako nowa w pakciepodaj nam dzień i miesiąc swoich urodzin gdyż prowadzimy spis powszechny
. I jak masz facebooka to daj link.
Broszka pisze:7 sierpień
jozefina1970 pisze:Broszka pisze:7 sierpień
Aaaa, to tak jak ja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Bells, Google [Bot] i 770 gości