Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:Moja składka też wysłana wczoraj. Oczywiście napisałam najpierw nie w tym wątku co trzeba.
ka_towiczanka pisze:Przelałam 30zł
lipiec sierpień i dyszka na bieżące potrzeby, nie dostawałam wypłat przez dwa miesiące
Ania i jej Nitro pisze:Witam,
Ja i moj kot Nitro jestesmy juz w zaprzyjaznionej KS i Funduszu Onkologicznym i Kotylionie, ale Radomsko to przeciez sasiad (jestem z Lodzi, obecnie na emigracji), wiec pare groszy na Skarbonke R to sprawa honorowa. Tylko, ze przelew moge zrobic dopiero po 25 sierpnia, bo na ta chwile jestem splukana (kilka sytuacji awaryjnych potrzebujacych kotkow z Forum).
![]()
Moze tak byc![]()
Pozdrawiam
Ania i N
Ania i jej Nitro pisze:Witam,
Ja i moj kot Nitro jestesmy juz w zaprzyjaznionej KS i Funduszu Onkologicznym i Kotylionie, ale Radomsko to przeciez sasiad (jestem z Lodzi, obecnie na emigracji), wiec pare groszy na Skarbonke R to sprawa honorowa. Tylko, ze przelew moge zrobic dopiero po 25 sierpnia, bo na ta chwile jestem splukana (kilka sytuacji awaryjnych potrzebujacych kotkow z Forum).
![]()
Moze tak byc![]()
Pozdrawiam
Ania i N
Kicia.Yoda pisze:Ania i jej Nitro pisze:Witam,
![]()
Moze tak byc![]()
Pozdrawiam
Ania i N
Czesc Aniu, czesc Nitro!
fajnie jest miec nowych czlonkow Skarbonki. Napewno Malpy,khmm przepraszam Duzi nie beda miec nic przeciwko by wplata byla pozniej. Moja Malpa Marysia tez sie czasami spoznia
Kicia.Yoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 82 gości