Mrusiu kochana, dzielna koteczko,biegaj szczęsliwa....
To nie jest sprawiedliwe.
Przepraszam Cię za ten podły świat

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:trzeba zrobić sekcję zwłok żeby nareszcie można było mieć jakieś konkretne informacje;to pomoże na przyszłość,może uchronić inne kociaki,może dać jakąś wskazówkę a tak to błądzenie po omacku i gdybanie..
Magda.T pisze:Basiu, nie zgadzam się ze zawiodłaś. Uwazam, ze robisz fantastyczna robote.
Mrusia przezyla czas u Ciebie otoczona cieplem i miłością. Czula się bezpieczna. Mogla szalec, miala komu mruczec.
Tak, jej śmierć była straszna. Nie wiedziałam, ze koty potrafia plakac.
Basiu, przepraszam ze teraz, ale to takie mysli na goraco. Proszę nie odbierz tego zle, nie chce się wymądrzać. Po prostu się zastanawiam.
Biorac pod uwage, ze nie masz w okolicy nocnego dyżuru weterynaryjnego, czy TOZ nie mogloby zaopatrzyc Cie w zastrzyki do eutanazji? Lub chociaz w silne srodki przeciwbolowe.
Ja wiem, ze to straszne, ale chyba straszniejsza jest bezsilność wobec tak wielkiego cierpienia.
J.D. pisze:trzeba zrobić sekcję zwłok żeby nareszcie można było mieć jakieś konkretne informacje;to pomoże na przyszłość,może uchronić inne kociaki,może dać jakąś wskazówkę a tak to błądzenie po omacku i gdybanie..
ACHA13 pisze:J.D. pisze:trzeba zrobić sekcję zwłok żeby nareszcie można było mieć jakieś konkretne informacje;to pomoże na przyszłość,może uchronić inne kociaki,może dać jakąś wskazówkę a tak to błądzenie po omacku i gdybanie..
Rozmawiałam z Basią o sekcji Mrusi.
Niestety u nas w Szczytnie nie ma do kogo iść,nie ma dobrego weta,sama była świadkiem sekcji zwłok kota u wetki w Szczytnie,która nic nie wniosła,wetka jest młodą,jeszcze mało doświadczoną dziewczyną i tak naprawdę oprócz gdybania i domysłów nic nie stwierdziła,więc czy jest sens zawozić jej koteczkę?Jedynie to weci w Olsztynie,ale wątpię czy Basia jest w stanie tam dzisiaj pojechać.
A może zapytam wetki o test na pp i zrobić go Twisterowi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości