Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 12:07 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Dt dla Henia zaoferowałam już dawno i cały czas podtrzymuję. Mam nadzieję, że sobie poradzę, od początku nie ukrywam braku wiedzy na temat kotów z pnn, dlatego liczę na waszą pomoc i konkretne wskazówki.

Nie wiem tylko kiedy on może jechać w podróż, zrozumiałam, że bedzie miał jeszcze teraz zabiegi.

Może zrbmy tak - ponieważ ja i tak nie mam dostępu do informacji, więc ustalcie kiedy go można przewozić, a ja się dostosuję.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sie 13, 2011 15:23 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Dziewczyny...
Problem jest też taki, że są wakacje i urlopy.
W weekendy lecznica jest zamknięta i CC musi specjalnie jeździć z domu żeby podać Heniutkowi leki i kroplówkę.
Od soboty w zasadzie CC jest na urlopie. Od wtorku w lecznicy będzie druga Pani Dr, ale ona nie mieszka w Łodzi i nie będzie mogła do Henia przyjeżdżać w weekend...
Heniutek to super fajny kotuś.
I byłoby idealnie, gdyby mógł trafić od razu do domku stałego...
Ale tego domku na razie nie ma, więc myślę, że trzeba szukać jak najszybciej transportu do Kamari...

Kamari - dasz radę :ok:
I na bank się w Heniu zakochasz :wink: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sie 13, 2011 15:37 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Duszek686 pisze:Dziewczyny...
Problem jest też taki, że są wakacje i urlopy.
W weekendy lecznica jest zamknięta i CC musi specjalnie jeździć z domu żeby podać Heniutkowi leki i kroplówkę.
Od soboty w zasadzie CC jest na urlopie. Od wtorku w lecznicy będzie druga Pani Dr, ale ona nie mieszka w Łodzi i nie będzie mogła do Henia przyjeżdżać w weekend...
Heniutek to super fajny kotuś.
I byłoby idealnie, gdyby mógł trafić od razu do domku stałego...
Ale tego domku na razie nie ma, więc myślę, że trzeba szukać jak najszybciej transportu do Kamari...

Kamari - dasz radę :ok:
I na bank się w Heniu zakochasz :wink: :mrgreen:

Czy mam zakładać wątek na transportowym i szukać?
najszczesliwsza

Post » Sob sie 13, 2011 17:44 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Z mojej strony:
- transport jak najbardziej na już, byle nie w weekend, bo chcę, żeby Heniu trafił od razu do mojego weta
- nie ukrywam swoich obaw co do prowadzenia kota z pnn, żeby nie było niedomówień. Zdaję sobie sprawę, że znalezienie mu domu stałego będzie prawie niemożliwe i Heniu jedzie do mnie na stałe. Nie wiem ile to potrwa, kilka lat albo kilka miesięcy.
- gwarantuję mu dobrą opiekę, pełne zaangazowanie i rozpieszczanie do granic możliwości, ale nie gwarantuję cudu długiego życia (chociaż się postaram :mrgreen: )
- Heniu będzie prowadzony głównie przez mojego weta, do którego mam wielkie zaufanie i jego przede wszystkim będę się słuchać. Wątek dla nerkowców jest jak dla mnie przeliczaniem kota na tablicę Mendelejewa i nic z tego nie rozumiem, więc nie jest dla mnie żadną pomocą. Mój wet ciągle się dokształca i jest człowiekiem myślącym, cenię go bardziej niż specjalistów z dużych klinik (wynika to niestety z mojego doświadczenia w pracy z kotami).

Nie wiem, jak to lepiej napisać. Przyjmę Henia z dobrodziejstwem inwentarza i zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby go ustabilizować i dać mu dobry dom. Ale ... w sprawę Henia jest zaangażowanych kilku forumowych ekspertów od pnn. Z wielką wiedzą i doświadczeniem. I to mnie w pewien sposób martwi. Bo to nie do nich, ale do mnie trafi Heniu.
Potrzebuję rad i pomocy merytorycznej, ale nie prowadzenia za rączkę i kontroli na każdym kroku.
Jeżeli mój wet powie coś innego, to jego będę się słuchać.
Nie chcę być niegrzeczna, tylko powiedzieć zawczasu jak jest.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sie 14, 2011 23:00 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

To na kogo dane kontaktowe w ogłoszeniach?

Na adopcje.miau jest na casicę. Dziwne, ogłoszenia jeszcze nie ma, cały czas czeka na akceptację. Długo :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie sie 14, 2011 23:06 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

W każdym razie, Heniek może jechać w każdej chwili.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon sie 15, 2011 3:22 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

kamari pisze:Z mojej strony:
- transport jak najbardziej na już, byle nie w weekend, bo chcę, żeby Heniu trafił od razu do mojego weta
- nie ukrywam swoich obaw co do prowadzenia kota z pnn, żeby nie było niedomówień. Zdaję sobie sprawę, że znalezienie mu domu stałego będzie prawie niemożliwe i Heniu jedzie do mnie na stałe. Nie wiem ile to potrwa, kilka lat albo kilka miesięcy.
- gwarantuję mu dobrą opiekę, pełne zaangazowanie i rozpieszczanie do granic możliwości, ale nie gwarantuję cudu długiego życia (chociaż się postaram :mrgreen: )
- Heniu będzie prowadzony głównie przez mojego weta, do którego mam wielkie zaufanie i jego przede wszystkim będę się słuchać. Wątek dla nerkowców jest jak dla mnie przeliczaniem kota na tablicę Mendelejewa i nic z tego nie rozumiem, więc nie jest dla mnie żadną pomocą. Mój wet ciągle się dokształca i jest człowiekiem myślącym, cenię go bardziej niż specjalistów z dużych klinik (wynika to niestety z mojego doświadczenia w pracy z kotami).

Nie wiem, jak to lepiej napisać. Przyjmę Henia z dobrodziejstwem inwentarza i zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby go ustabilizować i dać mu dobry dom. Ale ... w sprawę Henia jest zaangażowanych kilku forumowych ekspertów od pnn. Z wielką wiedzą i doświadczeniem. I to mnie w pewien sposób martwi. Bo to nie do nich, ale do mnie trafi Heniu.
Potrzebuję rad i pomocy merytorycznej, ale nie prowadzenia za rączkę i kontroli na każdym kroku.
Jeżeli mój wet powie coś innego, to jego będę się słuchać.
Nie chcę być niegrzeczna, tylko powiedzieć zawczasu jak jest.

Mysle ze Twoja opieka, zaangazowanie i miłość dadzą mu bardzo wiele.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon sie 15, 2011 7:26 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

joshua_ada pisze:To na kogo dane kontaktowe w ogłoszeniach?

Na adopcje.miau jest na casicę. Dziwne, ogłoszenia jeszcze nie ma, cały czas czeka na akceptację. Długo :roll:

w tych które już są kontakt jest na kamari
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pon sie 15, 2011 8:50 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Dane kontaktowe najlepiej na mnie, skoro Heniuś niedługo pewnie do nas zjedzie.

Będę wdzięczna za zorganizowanie transportu, chociaż do Warszawy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 15, 2011 18:02 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

kamari pisze:Dane kontaktowe najlepiej na mnie, skoro Heniuś niedługo pewnie do nas zjedzie.

Będę wdzięczna za zorganizowanie transportu, chociaż do Warszawy :ok:

Kamari na kiedy ten transport?
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 20:55 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Jest transport na 20 sierpnia!

w wątku transportowym info
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 21:52 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Czyli jak rozumiem Henryk były w sobotę w Wawie przed 8 rano?
Eeeeeee......... zasadniczo wyspanie się planuję po śmierci ale w weekend też bym chciała odrobinę..
Agata dowiedz się dokładnie gdzie (dokąd w Warszawie, czy można by gdzieś na Pragę pd.), jak, o której i w ogóle. Oraz kto kto dostarczy do transportu na tą 5 rano. I czy dostanie leki.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sie 15, 2011 22:38 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Ja niestety odpadam. W piątek, 19 wyjeżdżam na wykopaliska i nie będzie mnie do poczatku września.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 16, 2011 8:26 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Carmen201 pisze:Czyli jak rozumiem Henryk były w sobotę w Wawie przed 8 rano?
Eeeeeee......... zasadniczo wyspanie się planuję po śmierci ale w weekend też bym chciała odrobinę..
Agata dowiedz się dokładnie gdzie (dokąd w Warszawie, czy można by gdzieś na Pragę pd.), jak, o której i w ogóle. Oraz kto kto dostarczy do transportu na tą 5 rano. I czy dostanie leki.

:ok: I czy jest szansa, że ktoś Henia przywiezie do Siedlce, bo ja padam na twarz :( Jeżeli nie będzie innej możliwości, to się po niego przejadę, ale nie ukrywam, że ozłocę każdego, kto pomoże. A na pewno dam buziaka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 18:22 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Henrik może pociągiem? Jak długo może trwać podróż żeby mu nie zaszkodziło?
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

[poprzednia][następna]