a co porabia moja kocia czekoladka-Wedelek Moderator: Estraven
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
No bo to one mają komputery, a nie Duże!
My tylko płacimy za internet.

Kociara82 pisze::ryk:![]()
![]()
a co porabia moja kocia czekoladka-Wedelek
Myszolandia pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
Myszolandia pisze:Ło,Słoneczko a jakim kocioprawem Oliwcia na CIe krzyczała łoj,ale dobrze ,ze teraz nie krzyczy![]()
A Inusia to fajna babka jest ,nasza połetka![]()
Lilusię to Ty mocno wycałuj wiesz?
Myszolandia pisze:Lilusię to Ty mocno wycałuj wiesz?
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
vega013 pisze:Myszolandia pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
Ciociu, jak byłam malutka, to Oliwka na mnie krzyczała, że robię błędy i ona się wstydzi za mnie. Teraz, kiedy się nauczyłam dobrze pisać, nikt na mnie nie krzyczy. A Inusia pisze takie śliczne wierszyki, no takie śliczne, że aż prześliczne. Inusia lubi Oliwkę, to ja bym chciała, żeby i mnie lubiła. Bo my wszyscy kochamy Inusię; nawet Lili uważnie słucha wierszyków, chociaż czasami trudno się z nią dogadać.
Gabi wyjaśniająca
Myszolandia pisze:Ło,Słoneczko a jakim kocioprawem Oliwcia na CIe krzyczała łoj,ale dobrze ,ze teraz nie krzyczy![]()
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
I jest to dla nas zaszczytem
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Nie mogę się dorwać do kompa, bo Gabi klika z Inusią!!!
I jest to dla nas zaszczytem
Który, oczywiście, doceniamy
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:Ło,Słoneczko a jakim kocioprawem Oliwcia na CIe krzyczała łoj,ale dobrze ,ze teraz nie krzyczy![]()
Ciociu, ale ja jestem kotecia, a nie jakieś ciasteczko, wiesz?
Inka oburzona
vega013 pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:Ło,Słoneczko a jakim kocioprawem Oliwcia na CIe krzyczała łoj,ale dobrze ,ze teraz nie krzyczy![]()
Inka oburzona
Ty Inusiu jesteś kochana, słodka i śliczna koteczka. A wiesz, ze nasza Duża na takich słodkich i ślicznych panów mówi, że oni są "ciacho"?
Oliwka zdumiona
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Myszolandia pisze:Ło,Słoneczko a jakim kocioprawem Oliwcia na CIe krzyczała łoj,ale dobrze ,ze teraz nie krzyczy![]()
Inka oburzona
Ty Inusiu jesteś kochana, słodka i śliczna koteczka. A wiesz, ze nasza Duża na takich słodkich i ślicznych panów mówi, że oni są "ciacho"?
Oliwka zdumiona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak można nazywać pana ciachem? W dodatku przecież my jesteśmy dziewczynki, nie ciastka ani chłopaki
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89, Sylwia_mewka i 26 gości