wspólne życie - wątek optymistyczny :-) koniec cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 15, 2011 18:23 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Kamari, przez Ciebie (albo dzięki Tobie) nabrałam ochoty na przemeblowanie. Kiedyś robiłam to w miarę regularnie, ale od kilku lat jakoś "skisłam", a to w moim przypadku jedyna możliwość na zrobienie generalnych porządków i wywalenie niepotrzebnych rzeczy.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 15, 2011 18:25 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Kamari zaczynają się działać cuda z załatwianiem transportu dla Henia :ok:
Dziękuję Szaony Kocie i Carmen201

Tak bym chciała, by mógł wrócić do mnie
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 18:30 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

najszczesliwsza pisze:Kamari zaczynają się działać cuda z załatwianiem transportu dla Henia :ok:

Wiem, Carmen do mnie pisała :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 15, 2011 18:41 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:Kamari zaczynają się działać cuda z załatwianiem transportu dla Henia :ok:

Wiem, Carmen do mnie pisała :ok:

viewtopic.php?f=1&t=62304&p=7837094#p7837094
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 18:52 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Agata, ale ten transport jest dopiero 27, za 12 dni.
A Heniuś mógłby jechać już.
Nie za późno?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sie 15, 2011 18:54 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Carmen201 pisze:Agata, ale ten transport jest dopiero 27, za 12 dni.
A Heniuś mógłby jechać już.
Nie za późno?

Właśnie za późno...
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 20:56 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

w wątku transportowym jest opcja 20 sierpnia
najszczesliwsza

Post » Wto sie 16, 2011 9:06 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Zrobiłam Euzebiuszowi wydarzenie na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=237786066260807
Jeżeli możecie, to proszę o udostępnianie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 9:25 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Rozesłałam :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sie 16, 2011 12:47 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

:flowerkitty:
Wyslalam ci PW - mozesz zerknac prosze :mrgreen:
:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Wto sie 16, 2011 12:51 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Ja też rozesłałam :ok:
I tak cichutko się przyznam że się w Ebim zakochałam :oops: Mam słabość do kiwaczków i skrętków a jak wiadomo najpiękniejsze koty na świecie to burasy :mrgreen:

Kamari dopytują się ludziska co tam u Maxencjusza :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 16, 2011 13:05 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Luna, odpisałam na pw :ok:

I dałam infromację na wątku Maksa - musze sobie chyba w podpisie zrobić linkę do nas :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 15:16 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

kamari pisze:Luna, odpisałam na pw :ok:

I dałam infromację na wątku Maksa - musze sobie chyba w podpisie zrobić linkę do nas :roll:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ryk: tylko dopisz ktory kot pod ktorym linkiem :mrgreen: :ryk: :ryk:

Dzieki :flowerkitty: :dance: :ryk:
:1luvu:
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Post » Wto sie 16, 2011 19:21 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

Chcę złożyć oświadczenie, publiczne i nieodwołalne:

Heniuś jest absolutnie ostatnim kotem, który w najbliższej przyszłości zjeżdza do nas na tymczas (na stałe zresztą też).
Zamykam serce, robię się nieczuła i niewrażliwa na kocie nieszczęście. Jedyną wrażliwość będę przejawiać w podbijaniu wątków.

Nasz stan zakocenia przekroczył wszelkie granice rozsądku (tego zdrowego też). Zeszłam do absolutnego minimum snu na dobę i nasz portfel świeci totalnymi pustkami, bo nie mam kiedy pracować.

Dlatego bardzo proszę nie wstawiać tu linków typu "zerknij", bo charakter posiadam słaby i szkoda mi kotów, ale kiedyś trzeba powiedzieć dość (chociaż z bólem serca). Wiem, że to świństwo, ale nawet mój mały rozumek wie, kiedy nadchodzi moment zawieszenia działalności.

Najpierw wyadoptuję kilka kotów, potem mogę myśleć dalej :ok:

ps. ciekawe, ze w trakcie wysyłania tego postu zawiesiło mi się forum :evil: Jeżeli ktoś na górze nie zgadza się z moją decyzją, to przypomnę, że mój małżonek wysłał totka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sie 16, 2011 19:47 Re: wspólne życie -wątek optymistyczny- zaklinamy rzeczywistość

:ok:

No to wysylam ci linki na kocia bizuterie :mrgreen:
Uwielbiam koty ale uwielbiam tez "inna" twoja prace :mrgreen: :ok:
"Miec" koty to nie problem :mrgreen: ale "miec" na koty to problem :mrgreen:

PS Co do totka to warto sprobowac - "noz-widelec" moze Pan Bozia pomoze :mrgreen:
:ryk: :ryk: :ryk:
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

[poprzednia][następna]