kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon sie 15, 2011 15:31 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Jestem wściekła że zaufałam,bo ojciec tego chłopca to mój kolega z ławy szkolnej,syn uratował kicie,a ojciec jak oprawca oddał je

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Pon sie 15, 2011 16:59 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Witam.Jeżeli wystarczy mi papierek,że jestem wolontariuszem w schronisku to ja moge jechać.Ale JOOASKA czy jest transport jakiś?Ja nie bardzo mam auto. :oops:

pocachontas

Od: Czw lis 25, 2010 13:14

Post » Pon sie 15, 2011 17:05 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Elu dzięki :1luvu: ja czekam na telefon od Roberta ze Straży naszej i ustalę godzinę tak żebyś mogła pojechać ze mną,dziękuję za wsparcie i pomoc...napiszę do Ciebie jak Robert zadzwoni

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 17:29 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Elu dzięki :1luvu: ja czekam na telefon od Roberta ze Straży naszej i ustalę godzinę tak żebyś mogła pojechać ze mną,dziękuję za wsparcie i pomoc...napiszę do Ciebie jak Robert zadzwoni

Ok czekam na wiadomość.Sprawdzimy dziada i zabierzemy te biedne zwierzęta. :lol:

pocachontas

Post » Pon sie 15, 2011 19:53 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Biedne kociaki, dobrze, że trafią do Ciebie :ok: A dziadzisko i ojciec tego chłopaka - szkoda słów :evil: :evil: :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon sie 15, 2011 20:18 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Dzięki za wsparcie :D
Wstyd mi za Pawła ojca chłopaka...facet mi dziś napisał że jestem chora na głowę i powinnam się leczyć!!!Ja mu odpisałam, że zrobię wszystko by odebrać mu koty ,jak to zrobię zgłoszę się na leczenie,zeby następnym razem jak trafię na takiego typa jak on,żeby go nie uszkodzić :twisted:

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 20:50 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Dzięki za wsparcie :D
Wstyd mi za Pawła ojca chłopaka...facet mi dziś napisał że jestem chora na głowę i powinnam się leczyć!!!Ja mu odpisałam, że zrobię wszystko by odebrać mu koty ,jak to zrobię zgłoszę się na leczenie,zeby następnym razem jak trafię na takiego typa jak on,żeby go nie uszkodzić :twisted:

Buhahaha mnie to powiedzieli,że dla mnie to nawet w psychiatryku miejsca nie mają,jak o psa się kłóciłam bo facet prowadził na smyczy i kopał.Darł się to tylko głupi nieusłuchany kundel.JOOASKA znasz mnie i wiesz ,że o zwierzaka to będę drapać :mrgreen:

pocachontas

Post » Pon sie 15, 2011 21:37 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

pocachontas pisze:
JOOAŚKA pisze:Dzięki za wsparcie :D

że o zwierzaka to będę drapać :mrgreen:

A ja się nawet gryźć :mrgreen: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Wto sie 16, 2011 9:01 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Kotki zostały zabrane dziś rano przez dziadka chłopaka,dziadek dzwonił do mnie że nie pozwoli na krzywdę maluszków,bo za dużo serca włożyli im,a za zachowanie Pawła wstyd mu..Dodał tylko tyle, że jak dopadły się do miseczek z jedzeniem to tak jakby miesiąc nie jadły.
Obrazek a to zabrane kociaki

JOOAŚKA

Post » Wto sie 16, 2011 9:04 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Popołudniu ma podjechać straż do tego człowieka sprawdzić,nie można pozwolić by taki typek brał zwierzęta..

JOOAŚKA

Post » Wto sie 16, 2011 9:19 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

no to jednak radzisz sobie...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto sie 16, 2011 9:41 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

J.D dzięki,może nie zawsze mi to wychodzi tak jakbym chciała,ale staram się nie być obojętna..jest troszkę takich sytuacji ''Trudnych'' ,ale cieszę się że maluchy już nie są u tego drania..
Następna walka mnie czeka z facetem który utopił 3 maluszki małe kociaki,zarzut mu postawiono,ale jeszcze sprawa w sądzie..

JOOAŚKA

Post » Wto sie 16, 2011 9:46 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

No i jeszcze sen z oczu mi spędza problem; U mojej znajomej podrzucono psa,kundelek ok.3lata okazało się,że pies jest ślepy :( dziewczyna ma 4 psy i 8 kotów(też podrzutki)pies jest izolowany,bo nie akceptuje się z resztą zwierząt :( i to też spędza mi sen z oczu,

JOOAŚKA

Post » Śro sie 17, 2011 12:20 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Obrazek pozdrowienia dla wszystkich kotków od naszej małej gwiazdy

JOOAŚKA

Post » Śro sie 17, 2011 21:08 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

dziś dostałam esemeska z pozdrowieniami od pana czuba :evil: :evil: co koty zabraliśmy..napisał, że za to ,że koty zabrałam zginę,a on zdobędzie następne i zje 8O 8O

JOOAŚKA

[poprzednia][następna]