Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 14, 2011 19:04 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Kasia9191 pisze:(...) Cleo zdjęcia nie ma bo jest wredna :twisted: (...)

No, gdyby tak kombinowali paparazzi, to wielu tzw.celebrytów nigdy nie doczekałoby się ani jednej foty. :D
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie sie 14, 2011 19:10 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Jaśminka to taka sierotka :oops: i szuka sobie kogos starszego do opieki :mrgreen: a Cleo to dama z baaardzo silnym charakterem (zgryz też ma mocny):twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Od: Wto lut 15, 2011 23:54

Post » Nie sie 14, 2011 21:19 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Cleo ma charakterrrrek ;)
Ona chyba powinna być jedynaczką, bo Ją strasznie denerwuje obecność innych kotów.
A jak się już zdenerwuje, to ludziom też się obrywa ;)
No ale cóż, jest piękna, to może sobie pozwalać na takie zachowania ;)
A Cleo to skrót od Cleopatra, więc chyba trafiłam z imieniem do charakteru ;)

Dzisiaj byłam na pkp i na Składowej.
Na Składowej w sumie czwórka.
Wszystkie już tylko czekały, żebym nałożyła karmę i trochę odeszła.
Dzisiaj ktoś im zostawił w miseczkach... sos pieczarkowy :roll:

Na łączce 11 albo i więcej - w tej wysokiej trawie trudno wszystkich wypatrzeć.
W graciarni nie było żadnego Sierściucha, ale za to zaczepili mnie Panowie SOKiści.
Byli mili, tylko chcieli wiedzieć co tam robię ;)
Przy poczcie Rudasek i Burasek/Buraska.
Tylko czekały aż sobie pójdę.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Nie sie 14, 2011 23:16 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Zaczęłam uzupełniać pierwsze posty.
Ale jakoś brak mi weny do napisania ogłoszeń.
Czy ktoś mógłby napisać jakieś chwytające za serce ogłoszenia Pik-Pokowi, Koli i Boryskowi?

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pon sie 15, 2011 10:52 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Mały bazarek na nasze kociaki :) viewtopic.php?f=20&t=131731
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sie 15, 2011 13:04 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Chciałam oficjalnie podziękować Pani Dorocie :1luvu: , właścicielce sklepu zoologicznego Rogasiowy kącik, za przekazanie nam suchej karmy, która ze względu na datę ważności nie była już dopuszczona do obrotu w sklepie. 7x1,5kg Pro Plan dla kotów poszło do piwniczki, 4 x 15 kg RC dla szczeniąt rozdysponowałyśmy po karmicielach dworcowych- jakby ktoś chciał jeszcze to jeden worek pozostał do rozdysponowania w piwniczce, Kasia_5000 będzie go odsypywać na dworzec. 3x15kg RC oddałam Itace i mojej sąsiadce do schroniska, bo była dla dużych ras psów i koty by nie pogryzły. Itaka tam jeszcze trochę więcej ode mnie wzięła tego wszystkiego dla psów, ale tyle tego było, że już nawet nie pamiętam co tam było- może opisać jak będzie miała ochotę :wink: . oprócz suchej karmy zostały nam podarowane jeszcze jakieś przysmaki dla kotów miamor, preparaty do pielęgnacji sierści w sprayu firmy Jean Pierre Hery, 2 preparat na pasożyt firmy Beaphar, witaminy firmy Beaphar, dodatek do karmy przeciw wypadaniu sierści opti hair, 2 pasty multiwitaminowe firmy Gimpet i nowy drapaczek, który planowałam przeznaczyć na koci bazarek, ale chyba nie da się naprawić, bo płyta jest przełamana :( więc pójdzie do piwniczki.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pon sie 15, 2011 13:34 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Ja też chcę podziękować w imieniu Swarzędzkich psiaków za przekazanie kramy. Są to 2 duże woki RC jeden średni. 3 małe paczki pedigree, 6 małych paczek innej suchej karmy (nie ma nazwy). Do tego jeszcze 24 gryzaki Greenies, 2 pudełka witamin dla szczeniąt, 2 pudełka innych witamin, 1 paczka Chick`n Snach i 2 paczki Bona Bits i parę puszek mokrego Pedigree :)

I jeszcze dwa duże wory RC na dworzec :1luvu:

Bardzo, ale to bardzo jeszcze raz dziękuje.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sie 15, 2011 15:59 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Wow ale będzie wyżerka :). I ja podziękuję Pani Dorocie za piękny gest :1luvu: . Może tu zajrzy ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto sie 16, 2011 17:05 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Widzę że jednak ktoś wczoraj przeczytał mojego posta bo dostałam wiadomość na pw od moorland. Usunęłam go bo postanowiłyśmy z siostrą poczekać jak rozwinie się sytuacja. Właściciel miał zobaczyć kotkę dopiero dziś, wieczorem dowiem się jak zareagował :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto sie 16, 2011 18:45 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

http://allegro.pl/show_item.php?item=1773073660
link do ogłoszenia Jagódki, to moje pierwsze ogłoszenie, więc proszę o konstruktywną krytykę;)
Zaraz z Jaśminką pojadę.

Jest i Jaśminka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1773074109

Tak się zastanawiam, czy nie dopisać jeszcze kogoś w kontakcie, jam za młoda stażem, więc się boję. Ktoś chętny? <moorland;)>

Dziewczyny są też na gumtree, na tablica.pl nie udało mi się wrzucić, bo jakiś błąd wyskakuje, ale w sumie tablica to tez w pewnym sensie allegro.
Ostatnio edytowano Wto sie 16, 2011 19:22 przez merka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Wto sie 16, 2011 19:10 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

skwareek pisze:Widzę że jednak ktoś wczoraj przeczytał mojego posta bo dostałam wiadomość na pw od moorland. Usunęłam go bo postanowiłyśmy z siostrą poczekać jak rozwinie się sytuacja. Właściciel miał zobaczyć kotkę dopiero dziś, wieczorem dowiem się jak zareagował :roll: .

A możesz zdradzić jak się tu usuwa posty? Bo ja żyję w przekonaniu, że to niemożliwe :oops:

Jarka

Post » Wto sie 16, 2011 19:16 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

merka_85 pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=1773073660
link do ogłoszenia Jagódki, to moje pierwsze ogłoszenie, więc proszę o konstruktywną krytykę;)
Zaraz z Jaśminką pojadę.

Jest i Jaśminka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1773074109

Tak się zastanawiam, czy nie dopisać jeszcze kogoś w kontakcie, jam za młoda stażem, więc się boję. Ktoś chętny? <moorland;)>

Mnie się te ogłoszenia podobają, bo są takie w sam raz - nie za wzruszające, nie sentymentalne (decyzje podejmowane pod wpływem emocji zazwyczaj okazują się pochopne).

Jagódka dziś woziła się na otwartych drzwiach klatki Cleo jak dzieci na furtce :D A Cleo była wyjątkowo miła, ani razu nie syknęła na nikogo i nawet próbowała się bawić z małymi.

Jarka

Post » Wto sie 16, 2011 19:29 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Dzięki, mam nadzieję, że poskutkują;) Ja też wczoraj zauważyłam, że Cleo jakoś tak złagodniała, natomiast Borys dał po gębie Koli za zbliżanie się do jego miski. Uprzedzałam Kolę, że pewnie zaraz dostanie, ale nie posłuchał;)
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Wto sie 16, 2011 19:31 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Jarka pisze:
skwareek pisze:Widzę że jednak ktoś wczoraj przeczytał mojego posta bo dostałam wiadomość na pw od moorland. Usunęłam go bo postanowiłyśmy z siostrą poczekać jak rozwinie się sytuacja. Właściciel miał zobaczyć kotkę dopiero dziś, wieczorem dowiem się jak zareagował :roll: .

A możesz zdradzić jak się tu usuwa posty? Bo ja żyję w przekonaniu, że to niemożliwe :oops:

W dolnym prawym rogu swojego postu obok wykrzyknika powinien być malutki krzyżyk - to jest opcja usuń post. Ale nie wiem dokładnie jak to działa, nie widzę przy swoich poprzednich postach. Wydaje mi się że można usunąć tylko jeśli Twój post jest ostatnim w temacie, jeśli ktoś pod nim już napisał następnego posta to chyba niemożliwe... :roll: Sprawdziłam w innym temacie - mój post jest jako ostatni i można usunąć.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto sie 16, 2011 19:50 Re: P-ń Gł. i inne koty/DS potrzebne - same miziaki w piwniczce!

Możesz tam podać moj numer, bo i tak jestem w części ogłoszeń, a jak Ci wyśle ładne fotki jagody MMSem to będziesz mogla zgrać żeby umieścić? Bo mam takie ładne.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

[poprzednia][następna]