Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sie 14, 2011 21:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Modzi też ludzie :wink: Tak szybko nie zamkną, ale niczyjej cierpliwości nie wolno nadużywać. Fajny ten wątek, ale następny też będzie fajny :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sie 14, 2011 21:46 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Megana pisze:PS - czy ktoś mógłby mi przystępnie wytłumaczyć, dlaczego po 100 stronach wątek trzeba zamykać? Się przywiązałam. :?

Dlatego że ponieważ: dawno, dawno temu, kiedy forum.miau.pl funkcjonowało jeszcze na starym oprogramowaniu, forum się za bardzo obciążało przy zbyt długich wątkach i coś tam nie działało, i wielce panujący admin ustanowił, żeby po setnej stronie zamykać.
I jak to z takimi przepisami bywa, po zmianie oprogramowania forum zostały, Bo Zawsze Tak Było i jest to tradycja.

Biedna Małobystra. Albo może bardziej biedna Bystra.

U mnie jedna z myszy miała ostatnio usuwany nowotwór, wyrosło jej paskudztwo, choć jeszcze młoda.

Lełona poprosim :mrgreen:

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Pon sie 15, 2011 15:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon sie 15, 2011 17:39 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Megana pisze:Nie wiem, czy lubicie stare zdjęcia, ale chciałam się podzielić z wami fotką robioną na początku wojny w zakładzie "Foto Star, ul Ząbkowska 2" Moja koleżanka z pracy, która mieszkała na Ząbkowskiej całe życie twierdzi, że ten zakład fotograficzny jeszcze kilka lat temu tam wciąż był. Zarąbiste.
Od lewej moja Mama, Babcia i Dziadek, który umarł rok po moim urodzeniu, więc niestety nie dane mi było Go poznać.
Nie mam szybki do tej antyramy, muszę dokupić.
Obrazek

PS - czy ktoś mógłby mi przystępnie wytłumaczyć, dlaczego po 100 stronach wątek trzeba zamykać? Się przywiązałam. :?

Mój dziadek ma zdjęcie całej rodziny gdzie najstarszą osobą na zdjęciu jest jego osobista babcia :) Kobity w krynolinach - no masakra (pozytywna). Na owym zdjęciu jest także siostra babciu mojego dziadka - jest tak podobna do mnie że aż się dziwnie poczułam patrząc "na siebie" w krynolinie. Wszyscy w rodzinie którzy widzieli to zdjęcie twierdzą że siostra babci mojego dziadka i ja wyglądamy jak bliźniaczki :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia]