Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 13:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Najlepiej, jak spotkają się dwie kocie pierdoły (dwa pierdoły :mrgreen: ?, bo oba pci męskiej).... Młody, zwany "Lamenciarzem" chrapie w wiklinowej budce, a Ziabolek jojczy i lamentuje pod tą budką, żeby Młodego wywalić ... bo on chce do środka... :ryk: :ryk: A ostatnie 3 tygodnie żaden padalec z budki nie chciał korzystać... :roll:

To z zazdrości :mrgreen: jak była wolna to miał budkę gdzieś,dopiero jak inny się zamelinował to teraz jojczy :lol: "To moje :!: " :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob sie 13, 2011 13:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:To z zazdrości :mrgreen: jak była wolna to miał budkę gdzieś,dopiero jak inny się zamelinował to teraz jojczy :lol: "To moje :!: " :ryk: :ryk:

Ale to wcale nie jego ... budka zazwyczaj używana była przez Bubencjusza, Bąblińską i sporadycznie Parys się do niej pakował ... Nie wiem co im się dzisiaj porobiło.... Młody udaje, że nie widzi jojczącego Ziabola ...i chrapie jeszcze głośniej ...z jednym okiem zezującym ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob sie 13, 2011 13:49 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:To z zazdrości :mrgreen: jak była wolna to miał budkę gdzieś,dopiero jak inny się zamelinował to teraz jojczy :lol: "To moje :!: " :ryk: :ryk:

Ale to wcale nie jego ... budka zazwyczaj używana była przez Bubencjusza, Bąblińską i sporadycznie Parys się do niej pakował ... Nie wiem co im się dzisiaj porobiło.... Młody udaje, że nie widzi jojczącego Ziabola ...i chrapie jeszcze głośniej ...z jednym okiem zezującym ... :mrgreen:

Alle charakterki Ci się trafiły :!: Mogę sobie tylko wyobrazić tą sytuację :ryk: :ryk: Coś wisi w powietrzu :?: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sie 14, 2011 10:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasia przyciąga takie "charakterki" :mrgreen: Dlatego też Miszczunia przyciągnęła. Każdy inny dom po 2 dniach by go zapakował do rakiety i wystrzelił na Księżyc :twisted: :twisted: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 14, 2011 13:32 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Kasia przyciąga takie "charakterki" :mrgreen: Dlatego też Miszczunia przyciągnęła. Każdy inny dom po 2 dniach by go zapakował do rakiety i wystrzelił na Księżyc :twisted: :twisted: :twisted:

Może Kasia ma podobny charakterek :mrgreen: i dlatego wie jak to jest :ryk: albo święta :?: :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sie 14, 2011 16:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

vailet pisze:Może Kasia ma podobny charakterek :mrgreen: i dlatego wie jak to jest :ryk:

:evil: :evil: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sie 14, 2011 17:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sie 14, 2011 17:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

o mój boże, jak minka :)
biedactwo nie może wejść do środka i taki wyrzut w tych pięknych oczach :1luvu:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Nie sie 14, 2011 17:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

gertaaa pisze:o mój boże, jak minka :)
biedactwo nie może wejść do środka i taki wyrzut w tych pięknych oczach :1luvu:

dzisiaj budka pusta ... i owo "biedactwo" już nie ma na nią ochoty :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sie 14, 2011 17:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

To ta słynna budka :kotek: Kasia ja żartowałam,ale sama bym nie wyrobiła z takimi miszczami :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie sie 14, 2011 17:52 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Obrazek

Obrazek

Ależ Ty Ziabolku słodki jesteś :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
I ta minka rozbraja na maksa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sie 14, 2011 21:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Można na ten przykład sikać tak że wchodzi się do kuwety tylko przednimi łapkami a tylne z doopskiem włącznie ma się poza kuwetą.

No i się wydało - moja Krysia musi podczytywać wątek jak nie widzę, bo właśnie przed chwilą zaliczyła pierwsze sikanie poza kuwetę. :roll: :roll: :roll: Nawet widziałam to na własne oczy. :twisted: Weszła do niej i akurat tyłeczek został poza, na całe szczęście przed wejściem do kuwety ma gumową wycieraczkę na łapki, więc można spokojnie wytrzeć.
Ale ja się pytam, kiedy ona czyta ten wątek? :ryk: :ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Nie sie 14, 2011 21:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

gertaaa pisze:Ale ja się pytam, kiedy ona czyta ten wątek? :ryk: :ryk: :ryk:

pewnie zagląda zza węgła jak Ty czytasz .... :mrgreen: Ja mam zawsze co najmniej 3 kibiców asystujących mi przy komputerze ... nawet są dwa krzesełka przed monitorem - jedno z kocykiem .... bynajmniej nie dla mnie ... :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 17, 2011 15:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:ZAJĘTE??
Obrazek

NO TO MOŻE ZRÓB COŚ Z TYM, TAK... :|
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 17, 2011 19:41 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Fantastyczny Ziabolek :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]