Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja1 pisze:(...)Wg krzysiekbolo zastrzyk też powinien być wykonany przez weta i to w lecznicy bo to jest zabieg. Więc w takim razie wg krzysiekbolo, nikt z nas zwykłych śmiertelników nie powinien wykonywać takich "zabiegów"(...)
Gibutkowa pisze: (...)
Poza tym naprawdę jest różnica pomiędzy ZOZem (do którego do niedawna należały również na ten przykład żłobki) a praktyką weterynaryjną. Pomijam już fakt że gabinet Kamila (z tego co mi wiadomo a nie wszystkim musi być wiadomo) jest wyposażony o niebo lepiej niż wiele gabinetów wet. (...)
taizu pisze:Zakład leczniczy staje się takowym, jak świadczy usługi (czyli działa na zewnątrz) . Działanie na domowy użytek się nie liczy. Moge trzymać w piwnicy kapsułę do opalania, w solarium zamieni się, jak ja bedę komus udostepniać![]()
Art. 17. 1. Lekarz weterynarii, posiadający prawo wykonywania zawodu, przed podjęciem wykonywania zawodu na terenie okręgowej izby lekarsko-weterynaryjnej obowiązany jest uzyskać wpis do rejestru członków tej izby.
1a. W rejestrze, o którym mowa w ust. 1, zamieszcza się następujące informacje:
(...)
9) miejsce wykonywania zawodu lekarza weterynarii;
1b. Lekarz weterynarii przekazuje okręgowej radzie lekarsko-weterynaryjnej dane objęte rejestrem, o którym mowa w ust. 1, i powiadamia o każdej zmianie danych, o których mowa w ust. 1a pkt 3, 4, 9 i 10, w terminie 30 dni od dnia powstania zmiany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 200 gości