- Bazarek trwa tydzień, do soboty 20 sierpnia 21.00
- Koszty wysyłki dzielimy z Kupującym na połowę.
- Osoba kupująca 2 lub więcej rzeczy dostaje drobny acz przydatny gratis

- Na życzenie dorobię więcej zdjęć - proszę pisać

- Ewentualne wpłaty idą na moje konto, ja potem przesyłam wszystko hurtem na konto AFNowskie, z rozliczeniem ogólnym na wątku i szczegółowym w PW do Tweety (prezesowej Fundacji).
Ślicznie dziękuję darczyńcom i zapraszam na bazarek!
1. Czerwony sweterek-golf ze złotą nitką. Szerokość w biuście ok 38cm*2, długość bez golfu od wycięcia ok 47 cm. Cena wywoławcza 7 zł

2. NOWY z metką, piękny i delikatny komplet z haftowanymi wzorami. Solidnie wykonany, produkcji polskiej - firma Monika. Rozmiar z metki 44, skład polyester 50%, viscose 35%, elastan 15%. W wiosennych kolorach

3. Porządna sportowa bluza Reporter, z metki L. W biuście ok 54 cm*2, długość wraz z szyją ok 60 cm. Cena wywoławcza 10 zł Sprzedana dagmara-olga za 10 zł

4. Sweter biało-niebieski - stan dobry, skłąd 60% wełna, 20% elastan, 20% acryl. Szerokość pod pachami 54cm x2, długość bez golfu ok 52 cm. Cena wywoławcza 7 zł

5. Sweter delikatnie różowy - stan bardzo dobry, bez metki ze składem. Szerokość pod pachami 53cm x2, długość od dołu kołnierza 58 cm. KOlor trochę żywszy niż na zdjęciach, ale nie paskudny. Cena wywoławcza 8 zł

6. Spódnica długa, 100% wełny (lambswool) z rozcięciem na boku. Pas 35 cm x2 na porządnej gumce, długość ok 92 cm. Cena wywoławcza 7 zł

7. Spódnica czerwona na poszewce (brak składu, ale podszewka prawie na pewno syntetyczna, a góra przypomina len - nie dam jednak uciąć ręki). W talii nie rozciąga się 39 cm x2, długość ok 55 cm, biodra ok 50-51 cm. Na ostatnim zdjęciu widoczna mała plamka, uważam, że spokojnie do sprania. Cena wywoławcza 5 zł

8. NOWA z metką spódnica biurowa na podszewce, 100% polyester, w talii nie rozciąga się 39 cm x2, długość 57 cm, ma z przodu 2 kieszenie. Cena wywoławcza 7 zł

9. Męska skórzana kurtka - z metki L, wymiary: 63x2 pod pachami, 58x2 na dole w pasie, długość 74 cm w najdłuższym miejcu wraz z kołnierzem, rozpiętość ramion 57x2, zewnętrzny grzbiet rękawów 54 cm. Kurtka w stanie db, czyli ma gdzieniegdzie oznaki noszenia, ale jak najbardziej nadaje się do dalszego użytkowania. Nie ukrywam, że najlepiej chyba byłoby ją przymierzyć - w obrębie Krakowa można się umówić, osobom spoza Krakowa mogę przesłać więcej zdjęć na maila, ewentualnie znaleźć modela

10. Buty raczej nie skórzane, rozmiar 40, długość wkładki wewnątrz ok. 26.5 cm, obcas 6 cm, niewielkie ślady użytkowania, stan db. Cena wywoławcza 7 zł

11. NOWA z metką torebka wyjściowa w formie kwiatka, ściągana dekoratywnym sznurkiem - wysokość ok. 13 cm, średnica podstawy ok 12 cm. Cena wywoławcza 5 zł Sprzedana Mo-ty-lek za 5 zł

12. Porządny metalowy pasek - siateczka ze zdobieniami, długość 100 cm. Cena wywoławcza 5 zł

Zapraszam!