kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 22:43 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Ojej, dopiero teraz zauważyłam, że mała kicia zostaje u Was :kotek:
No to zgodnie z moim życzeniem ma najlepszy domek na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Nie sie 14, 2011 8:58 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Właśnie rozmawiałam z Panem ze Straży Miejskiej w Radkowie,będą szukać faceta i sprawdzą po co mu tyle kotów.Mam nadzieję że nic złego nie zrobił maluchom :(
Borówka16 dziękujemy za pozdrowienia i też pozdrawiamy..

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie sie 14, 2011 15:35 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Właśnie rozmawiałam z Panem ze Straży Miejskiej w Radkowie,będą szukać faceta i sprawdzą po co mu tyle kotów.Mam nadzieję że nic złego nie zrobił maluchom :(
Borówka16 dziękujemy za pozdrowienia i też pozdrawiamy..

I taka SM mi się podoba :ok: Także mam nadzieję, że maluszki są całe i zdrowe :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie sie 14, 2011 15:38 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Dziś o 20tej jadę do tego faceta..Sprawdzić muszę żeby być spokojna

JOOAŚKA

Post » Nie sie 14, 2011 20:25 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Dziś o 20tej jadę do tego faceta..Sprawdzić muszę żeby być spokojna

Daj znać Asieńko jak po wizycie. Jesteś niesamowita :) :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Nie sie 14, 2011 22:05 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Zastałam właścicieli pod wpływem alkoholu!Pan określił mnie wariatką z animalsa :D ..Warunki dla kotów mała zagroda pod gołym niebem,zapytałam gdzie koty śpią,Pan pokazał mi ławeczkę :evil: ,zapytałam po co mu 10 kotów???odpowiedz brzmiała ''Bo mam warunki dla tylu kotów'',zapytałam co daje jeść odparł''Mleczko od krowy'' :evil: :evil: Brak słów!!!Ale spać mogę spokojnie bo kociaki od mojego znajomego już są bezpieczne..Zostały zabrane!!!
Myślę że żaden biedny maluszek nie trafi do tych ludzi

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 7:11 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

A dokąd kotki zostały zabrane?

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Pon sie 15, 2011 7:16 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

podaj adres tego pana....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sie 15, 2011 8:30 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Dorotka75 kotki zabrał właściciel ich,człowiek który szukał im domków wróciły do Tłumaczowa..Dziś rozmawiałam ze strażą że byłam tam i koty zabraliśmy,Pan ze straży powiedział że bardzo dobrze bo to jest patologia..
J.D na PW wyślę ci adres

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 8:34 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

no to trzeba robić jakąś interwencję...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sie 15, 2011 8:47 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Koty zabrane zostały,ale boję się żeby nie wziął innych kotów :evil:

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 9:34 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

I to jest właśnie ogromny problem. Nie ma systemu pozwalającego napiętnować takich ludzi i uniemożliwić im kolejne adopcje :( Zwierzaki są ratowane, ale na ich miejsce pojawiają się nowe biedy :cry:
Przecież tak samo jest z dziećmi maltretowanymi-odbiorą zbrodniarzom, a zbrodniarze robią sobie następne :crying:

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Pon sie 15, 2011 13:48 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

Potrzebuję pomocy na już!!!Ojciec chłopaka który uratował i wykarmił te kociaki nie chce już ich w domu,wczoraj udało się je wyciągnąć dziś z powrotem trafiły do tego pijaka..
Damian zadzwonił do mnie że tato kazał żeby facet je zabrał bo im krzywda się nie stanie :evil: :evil: proszę o pomoc może ktoś jest w stanie sprawdzić ten dom,ja bym nie zostawiła tam ani pchły,ale może ktoś fachowo to oceni :evil: :evil: :evil: co mam robić?

JOOAŚKA

Post » Pon sie 15, 2011 14:38 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

JOOAŚKA pisze:Potrzebuję pomocy na już!!!Ojciec chłopaka który uratował i wykarmił te kociaki nie chce już ich w domu,wczoraj udało się je wyciągnąć dziś z powrotem trafiły do tego pijaka..
Damian zadzwonił do mnie że tato kazał żeby facet je zabrał bo im krzywda się nie stanie :evil: :evil: proszę o pomoc może ktoś jest w stanie sprawdzić ten dom,ja bym nie zostawiła tam ani pchły,ale może ktoś fachowo to oceni :evil: :evil: :evil: co mam robić?

Ja już nic nie rozumiem, byłaś tam, widziałaś.
SM mówili, że to patologia.

Zabieraj kocięta od niego do siebie na TDT i tyle.
najszczesliwsza

Post » Pon sie 15, 2011 15:28 Re: kocurek znalazł swoją koteczkę:)...KOTY W NASZYM DOMU

wczoraj zabrałam,dziś poszły tam z powrotem :evil: :evil: :evil: jestem wściekła, że wczoraj ich odrazu do siebie nie wziełam,teraz dzwonił do mnie kolega ze straży gminnej mojej ,jutro o 10tej jadę z nim i zabieram koty do siebie :oops: :oops: dziś obstawiają jakąś imprezę i dlatego nie może mi pomóc,a facet odgraża się że cyt''NA KOPACH PANI WYJEDZIE Z TEGO DOMU''

JOOAŚKA

[poprzednia][następna]