Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 19:59 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Wiesz co Megana, trzeba ci przyznać - ściemniać to ty potrafisz :mrgreen: Nic nie mogę zrozumieć z tej komisji śledzcej 8O Raport jest bezbłędny, nie ma w nim żadnej informacji :piwa: :piwa: :piwa: Jedynie zdjęcia pięknych panienek :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sie 13, 2011 20:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Kamari, a widziałaś w Faktach jakieś informacje?? 8O

TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Sztukę pt "Punkt widzenia zależy od punktu leżenia" part two.
Występują:
Kartofel von Ziemniak
Filozof
Posłanko

KartoFel - to posłanko jednak też nie jest złe, panie. Tylko, że łeb mnie się nie mieści, no.
Obrazek

Filozof - co pan opowiadasz. Bezydura, panie. Łeb się mieści. WYŁĄCZNIE.
Obrazek

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob sie 13, 2011 21:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Własnie umarłam ze śmiechu :ryk:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob sie 13, 2011 21:22 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

A tutaj - wnimanije plizzz!
Oto nowe kuku na muniu ciotki Megany!
Jak ciotkę coś zeprze to ament. Od piątku zdążyła przekopać szmateks w poszukiwaniu kolejnych wzorów szmat, wyłudzić kilka antyram i przy pomocy kleju do metalu i drewna (bo tylko taki w domu znalazła) wymodziła (korzystając z faktu, że nie musi gotować, jeah!) takie cuś.
Obrazek
Kurka mać, zabrakło mi tego kleju i reszta musi poczekać do wtorku.
No musiałam, by nie zwariować. Dziś był pan odgrzybiacz i ma zlikwidować grzyba zadomowionego a resztę domu zabezpieczyć.
Za drobne cztery kafle. :?
No pleśń jego mać, no.

Megana

Post » Sob sie 13, 2011 21:26 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Ale śliczne :P Też takie chcem. Szkoda, że nie można powiększyć zdjęcia, żeby zobaczyć te cuda w bajdrobniejszych detalach. Po prostu prześliczne :!:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob sie 13, 2011 21:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Widzę, że mamy kolejną artystkę na forum :ok:
Piękne te Twoje "kuku na muniu". Też bym chciała takie....
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sie 14, 2011 18:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Ale tam, artystka, co wy. Prościzna to jest, tylko ktoś musiał na pomysł wpaść - ja wyczytałam w jakiejś gazecie, co to przeterminowane na peronach u nas sprzedają.
Bierze się ramkę, lub antyramę, spód okleja materiałem. Wycina się prostokąt z kartonu mniejszy od spodu antyramy a większy od obrazka, który chcemy wstawić i okleja się innym materiałem. Całość składamy w miarę równo, przykrywamy szybką, spinamy i włala.
Proste? - proste.
Jako osoba już doświadczona wiem, że nie należy kupować materiałów co sie bardzo rozciągają, bo źle się nimi okleja.
I powinny być dość cienkie, bo potem jest kłopot, by spinki od antyramy sięgnęły.

Eh, Małobystra odeszła. Bystra została sama...
[']

Megana

Post » Nie sie 14, 2011 18:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Piękne te twoje ramki :ok: Proste czy nie, jeszcze trzeba umieć to zrobić :mrgreen:
A wogóle to juz 100 strona i czas się brać za nowy wątek :piwa:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sie 14, 2011 18:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Biedna szczurenia [*] smutno teraz Bystrej będzie :cry:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sie 14, 2011 19:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Nie wiem, czy lubicie stare zdjęcia, ale chciałam się podzielić z wami fotką robioną na początku wojny w zakładzie "Foto Star, ul Ząbkowska 2" Moja koleżanka z pracy, która mieszkała na Ząbkowskiej całe życie twierdzi, że ten zakład fotograficzny jeszcze kilka lat temu tam wciąż był. Zarąbiste.
Od lewej moja Mama, Babcia i Dziadek, który umarł rok po moim urodzeniu, więc niestety nie dane mi było Go poznać.
Nie mam szybki do tej antyramy, muszę dokupić.
Obrazek

PS - czy ktoś mógłby mi przystępnie wytłumaczyć, dlaczego po 100 stronach wątek trzeba zamykać? Się przywiązałam. :?

Megana

Post » Nie sie 14, 2011 19:14 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Uwielbiam stare zdjęcia, jest w nich jakaś magia minionych lat...

A czemu trzeba zamykać wątek po setnej stronie, tego nie wiem :roll: może zrób eksperyment i nie zaczynaj nowego :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sie 14, 2011 19:47 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Też uwielbiam stare zdjęcia. U mojej mamy są ich setki, na większości nie rozpoznaję osób, ale i tak mają w sobie coś czego dzisiejsze, kolorowe nie mają.
Po setnej stronie wątku (czasami 101, 102-ej) moderator przenosi do nowego wątku. Dlaczego? Nie mam zielonego pojęcia.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sie 14, 2011 20:03 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

No dobra, to jutro się przyłożę i założę. No trudno.

Ale jeszcze dziś komisarz Filozosław B. melduje, że rozpracował agenta Józefa Ślimaka!
Józef Ś. ma swoje słabości, okazało się, że lubi ziele z ostatniej ćwiartki! I po użyciu jest łagodny jak baranek i gadatliwy jak pewna ciocia M.
Obrazek

Komisarz dowiedział się, że Protazy O, zwany Księciem to nie gangster, ale znany playboy, który w ten sposób podrywa płeć piękną. Sposób na Prawdziwego Mężczyznę - Gangstera - Tajemniczego Faceta z Ksywką - Twardziela z Szybkim Samochodem - działa nieodparcie na KAŻDĄ kobietę!!
Obrazek

Obrazek
Ah, to menskie, kuszące spojrzenie... :mrgreen:

Megana

Post » Nie sie 14, 2011 20:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Jaki sympatyczny watek! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sie 14, 2011 20:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Megana zakładaj nowy bo Ci ten modzi zamkną na głucho i gdzie będziemy czytać dalsze wydania "Faktycznie i sama prawda?"

A dla Szczurci światełko [*]

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]