czas tutaj jest mega ważny potem XAgaX kończy się urlop, mi zaczynają się kursy i dupa i nie będzie komu łapać i wozić gdyby udało się złapać więcej niż jedną kotkę we wtorek - byłoby najlepiej. I móc za to zapłacić...
w takim razie ja zbieram na sterylki - ALARMOWY fundusz sterylkowy...
(leki i jedzenie są potrzebne bardziej Ani Rylskiej)
źle się złożyło ale do Pruszkowa to też o wiele mniej stresu dla kotów, bo kilkakrotnie krótsza droga...
trzeba tę sytuację UCIĄĆ - póki jest okazja i jest komu się tym zająć... jak nie, to za chwilę nowe biedy się porozsypują i potem co? odwozić do uśpienia jak wyjdą z gniazda? DT brakuje nawet dla tych, które już są...
Ja się też dorzucę na pewno, ale dopiero 26.08, czyli po wypłacie, w tej chwili mam puste konto . Bede mogła przelać ze 100 pln. Na razie trzymam mocno kciuki i wspieram Was duchowo, Dziewczyny jesteście WIELKIE!!!
PS: Poproszę brata, żeby się też dorzucił. PS 2: Fleur, czy masz jakies kotkulki na zbyciu? Chciałabym np niebieską, gdybyś wystawiła jakieś na kotki z Brwinowa.
Koty na cmentarzu dziś też dostały jeść Z mojego mokrego nie było już nic, zostało ok. 1/4 suchego ale wczoraj zostawiłam tam tego naprawdę bardzo dużo jutro zawieziemy jakieś budki, nie wiem ile, nie wiem ile zrobię i postaramy się je jakoś zainstalować.
Potrzebna na cmentarz karma, mokra karma, dużo kotów ma nadżerki, ma problemy z gryzieniem, maluchy szczególnie. Ja myślałam o bozicie - wymieszanej z ryżem lub kluseczkami, to dobra, mięsista karma, odżywi je trochę.
Prosimy bardzo o pomoc przy sterylkach.
Ktoś jeszcze bedzie mógł jeżdzic karmić te koty? ja nie podołam temu zadaniu, Fleur też zaoferowała pomoc ale ciągle to za mało.
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
dzięki wielkie wiedziałam, że razem się uda coś zdziałać
ewaw, o kotkulkach napiszę na wątku kotkulkowym. [dzisiaj skończyłam Kotkulka Eksperymentalnego X - niespodziankę nie jest niebieski, ale zaręczam, że wyjątkowy. wystawię go na sterylki wolszczaków]