Erin pisze:Hejka z rana!
Jak się miewa Smartinkowo?
Też zaglądamy i pytamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze: (...)każdy kot mający u nas sterylkę albo jakikolwiek inny zabieg będzie miał "przy okazji" czyszczone ząbki jeśli bedzie choćby cień kamienia
Gabinet weterynaryjny
Aby zakład leczniczy mógł być określony mianem "gabinetu weterynaryjnego" musi posiadać conajmniej:
- pokój przyjęć z poczekalnią,
- aparaturę i sprzęt dostosowany do zakresu świdaczonych usług weterynaryjnych,
- sprzęt i urządzenia do przechowywania produktów leczniczych i wyrobów medycznych,
- zaplecze sanitarne,
- zaplecze socjalne,
- kierownikiem gabinetu może być każdy lekarz posiadający prawo wykonywania zawodu.
Krzysiekbolo pisze:Czyli ma zarejestrowany gabinet weterynaryjny w miejscu, w którym robione są sterylki?
vega013 pisze:Krzysiekbolo pisze:Czyli ma zarejestrowany gabinet weterynaryjny w miejscu, w którym robione są sterylki?
Z tego, co doczytałam, smarti ma świetnie wyposażony gabinet weterynaryjny, zaspokajający potrzeby tymczasowanych kotów oraz weta do tego gabinetu na miejscu.
Krzysiekbolo pisze:vega013 pisze:Krzysiekbolo pisze:Czyli ma zarejestrowany gabinet weterynaryjny w miejscu, w którym robione są sterylki?
Z tego, co doczytałam, smarti ma świetnie wyposażony gabinet weterynaryjny, zaspokajający potrzeby tymczasowanych kotów oraz weta do tego gabinetu na miejscu.
Mi nie chodzi o pokoje w domu Smarti i ich wyposażenie.
Chodzi mi o podejrzenie, że w DT Smarti przeprowadzane są nielegalne zabiegi chirurgiczne na zwierzętach.
Krzysiekbolo pisze:vega013 pisze:Krzysiekbolo pisze:Czyli ma zarejestrowany gabinet weterynaryjny w miejscu, w którym robione są sterylki?
Mi nie chodzi o pokoje w domu Smarti i ich wyposażenie.
Chodzi mi o podejrzenie, że w DT Smarti przeprowadzane są nielegalne zabiegi chirurgiczne na zwierzętach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 182 gości