Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 13:07 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek dopuścił się łapoczynów w stosunku do Franki... :evil: w transporterku ... Musieli jechać razem, bo w drugim wiozłam dwa małe gnojki na szczepienie (pierwszy raz widziałam szczepione kociaki, których nie trzeba było trzymać 8O chyba ze strachu straciły zdolność ruchu). Ziabuś przytył 15 dkg - dzisiaj ważył 3,85 kg, do poprzedniej wagi brakuje mu jeszcze ponad kilogram, ale ja i tak bardzo się cieszę, że nie chudnie ...bo z badania kupy wyszło, że kiepsko z przyswajaniem pokarmu, poza tym bardzo dużo komórek nabłonka ... :( Zylexisu nie udało się podać w karczek - same zrosty ... :( dostał domięśniowo ... Ale humor już dopisuje ... znowu ćwierka ...

Eeeee... zdrowy kot :D Jak pierze baby to na pewno zdrowy :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 11, 2011 21:02 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabuś wyczynia jakieś akrobacje w kuwecie ... 8O Jak można sikać mając kuper wyżej niż głowę... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw sie 11, 2011 21:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabuś wyczynia jakieś akrobacje w kuwecie ... 8O Jak można sikać mając kuper wyżej niż głowę... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Widać można :lol: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 11, 2011 21:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

z obserwacji wiem, że można nawet sikać stojąc wyłącznie na dwóch przednich łapach z doopskiem zarzuconym prawie na plecy :mrgreen:

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Czw sie 11, 2011 21:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak było do przewidzenia - obsiurał sobie tylne łapy ... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 11, 2011 22:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Jak było do przewidzenia - obsiurał sobie tylne łapy ... :twisted: :twisted: :twisted:

Kasia,psy to widziałam jak tak sikają,ale kota 8O 8O nigdy.Może on coś ma z psa :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 11, 2011 22:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Można na ten przykład sikać tak że wchodzi się do kuwety tylko przednimi łapkami a tylne z doopskiem włącznie ma się poza kuwetą. Następnie, zauważywszy swoje faux pas należy starannie wykopać właściwą ilość żwirku z kuwety na podłogę aby zatrzeć ślady i ładnie zakopać urobek :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sie 11, 2011 23:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Można na ten przykład sikać tak że wchodzi się do kuwety tylko przednimi łapkami a tylne z doopskiem włącznie ma się poza kuwetą. Następnie, zauważywszy swoje faux pas należy starannie wykopać właściwą ilość żwirku z kuwety na podłogę aby zatrzeć ślady i ładnie zakopać urobek :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: ano można :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt sie 12, 2011 7:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Można na ten przykład sikać tak że wchodzi się do kuwety tylko przednimi łapkami a tylne z doopskiem włącznie ma się poza kuwetą. Następnie, zauważywszy swoje faux pas należy starannie wykopać właściwą ilość żwirku z kuwety na podłogę aby zatrzeć ślady i ładnie zakopać urobek :twisted:

OOO ...masz może mojego Bubusia? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chociaż jemu zdarza się i wariant odwrotny, tj. "właściwy" koniec kota jest w kuwecie ....bo reszta mu się z uwagi na gabaryty nie mieści ...tylko za nic nie mogę pojąć, dlaczego z uporem wybiera tę najmniejszą kuwetkę ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sie 12, 2011 8:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:

OOO ...masz może mojego Bubusia? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chociaż jemu zdarza się i wariant odwrotny, tj. "właściwy" koniec kota jest w kuwecie ....bo reszta mu się z uwagi na gabaryty nie mieści ...tylko za nic nie mogę pojąć, dlaczego z uporem wybiera tę najmniejszą kuwetkę ... :evil:

Bardzo ciekawe czemu tak robi :mrgreen: skoro ma większą :?: Może chce pokazać że on też da
radę :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt sie 12, 2011 16:59 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

U mnie tylko siku ma możliwość wylądowania poza kuwetą bo tylko siku jest robione tyłem do wejścia (przez Sibel zawsze, przez Mietka czasem tak a czasem tak). Z to kupa jest robiona z głową wystającą koniecznie przez wejście do kuwety (czyli przodem do wejścia), Sibel dodatkowo staje przednimi łapkami na obrzeżu kuwety, za to Mieczysław głośno ciśnie - stąd zawsze wiem kiedy idzie kupa i mogę się ewakuować na czas najbardziej intensywnego śmierdzenia ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sie 12, 2011 17:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:U mnie tylko siku ma możliwość wylądowania poza kuwetą bo tylko siku jest robione tyłem do wejścia (przez Sibel zawsze, przez Mietka czasem tak a czasem tak). Z to kupa jest robiona z głową wystającą koniecznie przez wejście do kuwety (czyli przodem do wejścia), Sibel dodatkowo staje przednimi łapkami na obrzeżu kuwety, za to Mieczysław głośno ciśnie - stąd zawsze wiem kiedy idzie kupa i mogę się ewakuować na czas najbardziej intensywnego śmierdzenia ;)

O qrcze :lol: wszystkie koty które miałam sikały z głową do wejścia,a kupę...zazwyczaj tyłem lub bokiem w kuwecie.Niestety kuweta jest w pokoju i ewakuacja zawsze murowana :ryk: Akurat pod oknem jest ciut miejsca,a w łazience nie.Szafę po zasypaniu wszystkie u mnie łapkami jeździły,albo obok kuwety :mrgreen: jakby to miało coś zmienić.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt sie 12, 2011 17:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Cześć Ziabolku! :)
Jak się miewasz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 12, 2011 20:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moja Neska dość często niestety włazi wszystkimi łapkami do kuwety, ale siusia poza :evil: Za to później bardzo intensywnie zakopuje w kuwecie, jakby nie wiadomo co tam zrobiła :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob sie 13, 2011 13:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Najlepiej, jak spotkają się dwie kocie pierdoły (dwa pierdoły :mrgreen: ?, bo oba pci męskiej).... Młody, zwany "Lamenciarzem" chrapie w wiklinowej budce, a Ziabolek jojczy i lamentuje pod tą budką, żeby Młodego wywalić ... bo on chce do środka... :ryk: :ryk: A ostatnie 3 tygodnie żaden padalec z budki nie chciał korzystać... :roll:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]