Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:AniHili - SOLPHADEINE w każdej aptece na sztuki po ok. 70 gr. każda ale od razu dwie na szklankę bo to rozpuszczalne jest - ja stary meteoświr polecam od ręki![]()
![]()
![]()
skwareek pisze:Tak AYO ma rację. Dobry jest też Nimesil, również do rozpuszczenia tyle że to na receptę.
AYO pisze:AniHili - SOLPHADEINE w każdej aptece na sztuki po ok. 70 gr. każda ale od razu dwie na szklankę bo to rozpuszczalne jest - ja stary meteoświr polecam od ręki![]()
![]()
![]()
charm pisze:AYO pisze:AniHili - SOLPHADEINE w każdej aptece na sztuki po ok. 70 gr. każda ale od razu dwie na szklankę bo to rozpuszczalne jest - ja stary meteoświr polecam od ręki![]()
![]()
![]()
podpisuję się rękami i nogami - jako typowy migrenowiec...... wadę ma jedną - w smaku jest toto paskudne.... choć w czasie, gdy trzeba wziąć smak nie ma znaczenia....
Z innych przeciwmigrenowych, to skuteczna jest dihydroergotamina, kropelki, tanie jak barszcz, ale na receptę
Asia_Siunia pisze:Solpadeine to strzał w "10" ale...jest też wersja nierozpuszczalna czyli tzw. zwykle prochy z wyglądu jak Apap czy Paracetamol (podłużne) - łykam toto to wiem bo wersji rozpuszczalnej sorry nie przełknę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 649 gości