Socia-Psocia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 6:25 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

http://imageshack.us/photo/my-images/13/p8070010.jpg/ Moja cudowna!!! :ryk:
Dzięki za zdjęcia!Umilą czekanie :wink:

Nietoperrr...

Od: Czw sty 27, 2011 12:02

Post » Pon sie 08, 2011 8:29 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

:1luvu: kto by pomyślał, że nie dawali im szans na przeżycie?

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto sie 09, 2011 22:32 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

Kolega, oczarowany zdjęciami Togo i Tai, również postanowił zostać kocim tatą. Razem z żoną są właśnie w trakcie adopcji kociaka, który trafi do ich domu w przyszłym tygodniu. Nieskromnie powiem, że jestem z siebie dumny! :mrgreen:

MrTom

Od: Pt lip 22, 2011 21:10

Post » Czw sie 11, 2011 18:39 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

Tomek, gratuluję zakocenia kolegi :D

kociaki noce spędzają poza pokojem, bo nie wyrabiam ze skakaniem po głowie w nocy i rankiem. totalny hardkor!

a Lidia dzisiaj dzwoniła do mnie i już zostałam zaklepana jako dt dla 2. kociaków po moim urlopie :lol:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Czw sie 11, 2011 18:42 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

"Tylko" DT? :twisted: Wypocznij na urlopie i nabierz sił, wróć z kolejną dawką anielskiej cierpliwości!

Ja właśnie wyruszam po drapak :kotek:

MrTom

Post » Czw sie 11, 2011 19:58 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

klauduska pisze:Tomek, gratuluję zakocenia kolegi :D

kociaki noce spędzają poza pokojem, bo nie wyrabiam ze skakaniem po głowie w nocy i rankiem. totalny hardkor!

a Lidia dzisiaj dzwoniła do mnie i już zostałam zaklepana jako dt dla 2. kociaków po moim urlopie :lol:

Generalnie, to my cie zaklepujemy, zacałujemy, zaprzytulamy i kociaków dostarczymy tyle, ile zechcesz :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Czw sie 11, 2011 20:57 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

Paulina, :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu:
ps. bardzo dziękuję za porozsyłanie linków swoim znajomym do moich kul. obie jesteście przewspaniałe!
---
w pon/wt przychodzą produkty na balsami i pomadki do ust i będę wyrabiała :D :D
---
http://www.facebook.com/event.php?eid=107661579333795 :( :( TYLE pieniędzy brakuje ! :( :(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31605 temat cały skąd się szczury wzięły. tak, durnych ludzi nie brakuje :(

edit:
ciągle zapominam usunąć ogłoszeń o Summer z portali i NADAL dostaję telefony/maile w sprawie jej adopcji. Dopytuję się oczywiście czy ktoś by nie chciał podobnej kotki/o innym umaszczeniu ;)

klauduska

Post » Pt sie 12, 2011 9:51 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

Mnie udało się wczoraj przytargać do domu sporej wielkości drapak. Część w torbie, część w drugiej, trochę pod pachą i trochę w rękach. Biorąc pod uwagę niewyobrażalnie krwiożercze komary tego lata - 5min podróż do domu była jednym z największych koszmarów jakie udało mi się przeżyć ostatnio. No ale drapak w dom, a zabąblone ręce, nogi i - co najgorsze - głowa z czasem się zagoją. Odliczam już dni do momentu, aż grubasy zaczną po nim skakać! :)

MrTom

Post » Nie sie 14, 2011 22:20 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Tomek, proszę :D
porobiłam też aparatem, ale nie mam czasu ich zgrać nawet, więc wstawię kiedy indziej ;).
chciałam tylko powiedzieć: :1luvu: :1luvu: :1luvu: pyszczek Togo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klauduska

Post » Pon sie 15, 2011 10:28 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

Dzięki przeogromne i czekamy na zdjęcia z aparatu, ich nigdy za wiele! :ok: Jak już dzieciaki się do mnie wprowadzą, to od aparatu się chyba nie opędzą :P

Mordka Togo śliczna, nie da się ukryć, ale Tai wcale nie gorsza! Rosną kociaki jak na drożdżach :)

MrTom

Post » Śro sie 17, 2011 21:36 Re: Summer w DS, Maluszki DS też mają - fotki str 14

no i kociaki już w nowym domu !
a ja nie mam czasu na szczęście za nimi tęsknić!

klauduska

Post » Śro sie 17, 2011 21:57 Re: DTciaki w nowych domach :D

Kociaki, rozłożone na kanapie, smacznie śpią regenerując siły po skakaniu, turlaniu się, przeczołgiwaniu i Bóg wie czym jeszcze. Kanapa to zdecydowanie ich number one, jeśli chodzi o plac zabaw. Do drapaka jeszcze niezbyt przekonane, ale mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu :P W kuwecie już siuśki i kupalec! Mądre dzieciaki :D

Pewnie na dniach założę im osobny temat, a póki co, kilka fot z pierwszego dnia w nowym domu :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

MrTom

Post » Śro sie 17, 2011 22:38 Re: DTciaki w nowych domach :D

a mi łzy właśnie stanęły w oczach z tęsknoty i radości :1luvu:
proszę jutro o relacje jak tam 1. noc minęła :D. Ani kociaki się podobają?
a nie mówiłam, że Togo w totalnie dziwnych pozycjach sypia :P? ależ on jest mega piękny, się nadziwić nie mogę. Moja kochana dziewuszka już usnęła brzuchem do góry?

a moje szczury powyjadały już resztki lunchu kociaków :roll:

ja padam na twarz totalnie, a tu jeszcze sprzątanie mieszkania mnie czeka <beczy>.

klauduska

Post » Czw sie 18, 2011 18:14 Re: DTciaki w nowych domach :D

Pierwsza noc minęła pod hasłem: "zabawa do białego rana!". Kociaki szalały dwie godziny, jedną pospały, potem znów szalały i tak w kółko. Z Anią nie spaliśmy prawie w ogóle, bo skakały nam po plecach, brzuchach, a Togo ma tendencję do wchodzenia na i siłowania się z... moją twarzą. Tai z kolei lubi na nią (moją twarz) puszczać bąki... Aż się boję dzisiejszej nocy! :P

Jestem jednak pod wrażeniem, bo wszystkie kupy lądują w kuwecie, choć raz (w nocy właśnie) zdarzyło się któremuś zasikać kołdrę :roll: No i modlę się o to, by po zrobieniu kupy nauczyły się zostawiać ją w całości w kuwecie, a nie biegać po mieszkaniu z resztkami :twisted: A teraz znów smacznie śpią na łóżku. Te upały wykańczają nas chyba wszystkich :wink:

Ah! No i każde z nich ma już swoją ulubioną zabawkę. Togo szaleje z szarą mychą, a Tai z bliżejnieokreślonym czymś z dzwonkiem w środku i kolorowymi piórkami po bokach :)

MrTom

Post » Czw sie 18, 2011 19:14 Re: DTciaki w nowych domach :D

Pamiętaj, żeby zasiusiane miejsce wyprać wodą z octem, inaczej stanie się miejscem "stałego" sikania.
To na pewno przez zapomnienie, bo ciężko w nowym domku od razu tak trafić do kuwetki :)

Nie mniej jednak, nie stosujcie domestosa na takie plamy, bo powoduje intensywniejsze siusianie ;)

Ależ one piękne! Wyglądają jak malutkie MCO! :) taką jakąś dłuższą sierść maja!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

[poprzednia][następna]