Cztery śliczne kociaki (dwa rude kocurki, koteczka – trikolorka i czarny kocurek), około 2,5 miesięczne pilnie poszukują domów. Mieszkają w gospodarstwie w Gawrych Rudzie (10 km od Suwałk) tuż przy ruchliwej drodze, na którą niefrasobliwie wybiegają. Właściciele bezskutecznie szukają dla nich domów wśród nielicznych turystów ale niestety do tej pory się to nie udało. Tymczasem z dnia na dzień kociaki wypuszczają się coraz dalej – wkrótce mogą zginąć pod kołami pędzących samochodów.
Jeśli znacie kogoś zainteresowanego adopcją lub sami możecie pomóc – przetransportować koty do domu tymczasowego lub takowy zapewnić podajemy telefon do Pani Agaty z gospodarstwa w Gawrych Rudzie – 668533071 – Obiecałam jej pomoc jednak na razie nie mogę pomóc inaczej niż poprzez zamieszczanie ogłoszeń w Internecie. Przekażcie proszę wiadomość do wszystkich potencjalnie pomocnych osób szczególnie z okolic Suwałk, Białegostoku, Augustowa etc. Lub też powracających z urlopu w tych rejonach.
Ja niestety nie mogłam sama zabrać kotków z gospodarstwa bo byłam w tamtym rejonie jedynie na rowerze.
niestety nie udało mi się wkleić zdjęć ale jeśli ktoś z was ma konto na Facebook to tam jest -
https://www.facebook.com/event.php?eid= ... event_wall
Ostatnio edytowano Czw sie 11, 2011 11:21 przez
jm7, łącznie edytowano 5 razy