Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trinity36 pisze:Witam Was
Mam czarnego kotkaaaaaaaaa!!!![]()
Koteczek zamienił mieszkanko z jedną Czarownicą na mieszkanko z drugą
Pochwalę się niedługo chłopczykiem, niech no tylko się pozbieram organizacyjnie z nową pracą.
dolabra pisze:Trinity36 pisze:Witam Was
Pochwalę się niedługo chłopczykiem, niech no tylko się pozbieram organizacyjnie z nową pracą.
Chyba wiem jaki to kotek
AYO pisze:AYO pisze:REASUMUJĄC :
1. W ty miesiącu głosujemy nad uściśleniem zasad regulaminu, przy czym dyskusja nad ostatecznym kształtem głosowanych kwestii [które będą w razie potrzeby modyfikowane w trakcie ] trwa do 20 sierpnia
2. GŁOSOWANIE nad zmianami - bez komentarzy plisssssss - 20 - 31 sierpnia
3. Dotychczasowe ustalenia:
1. główny fundusz przeznaczamy dla kotów bezdomnych czyli DT, podopieczni karmicielek i fundacje
2. powtórne zgłoszenie może mieć miejsce nie częściej niż :
- 1 rok
- 1/2 roku
3. skarpeta na cele "nagłe i niespodziewane" uzupełniana całkowicie dobrowolnie i spontanicznie w miarę możliwości lub fantazji zrobienia bazarku "na cel"
4. sytuacje losowe dotyczące ludzi a nie kotów pozostawiamy wolnej woli i chęci Sióstr, które w danym wypadku chcą udzielić pomocy
Jedziemy dalej
villemo5 pisze:mnie tez sie podoba wpis alix, szczegolnie opcja 3 z 5!!!! Alix madra glowa!!!!!
skwareek pisze:villemo5 pisze:mnie tez sie podoba wpis alix, szczegolnie opcja 3 z 5!!!! Alix madra glowa!!!!!
To ja proponuję alix do komisji skarpetowej. Oczywiście za jej zgodą
.
becia_73 pisze:dolabra pisze:Trinity36 pisze:Witam Was
Chyba wiem jaki to kotek
i ja
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 675 gości