KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 11, 2011 7:57 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:...Marzenko dziękuje grafik przeklejam na 1 stronę brakuje nam tylko dyzuru sobota rano.

moze byc koło 8 rano :?:
jak tak to moge podjechac po pracy zaraz
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw sie 11, 2011 8:03 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:...Marzenko dziękuje grafik przeklejam na 1 stronę brakuje nam tylko dyzuru sobota rano.

moze byc koło 8 rano :?:
jak tak to moge podjechac po pracy zaraz

Super Martynka może być i ósma rano :D wpisuję czyli cały tydzień bieżący obstawiony :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 11, 2011 8:06 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

spoko-obiecuje ze dojade :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw sie 11, 2011 10:19 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Raport z porannego dyżuru:
1. Leki i zastrzyki podane
2. Wiesiu był i Buraskę mniejszą zabrał ;)
3. Na kwarantannie kichają tez Mania, Biedron i Klimek...jakaś zła passa
4. Benek 10 l jest darem od p. Małgorzaty Dudzicz ( mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska). Został przekazany prze przychodnię Alaskan. Z całego serca dziękujemy :1luvu:
5. Gapa wystraszony i wycofany. Biedne kocisko :cry:

A u nas w domu też ciekawie. Kot Timon nam zachorował. Wysiadają mu nereczki i wątróbka. Dwa razy dziennie kroplówka zastrzyk i tabletki. I rzecz jasna pierońsko drogi Renal...Ale jesteśmy dobrej myśli :)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Czw sie 11, 2011 13:59 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:Dziewczyny przyszły tydzień będzie bardzo ciężki :( ja wyjeżdżam na delegację nie będzie mnie cały tydzień, Mara urlop, Cookie urlop bardzo proszę wyjątkowo jeśli możecie zapisujcie się na większą ilość dyżurów :oops:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
15.08. pon. rano brak wie. Teresa
16.08. wt. rano brak wie. brak
17.08. śr. rano brak wie. brak
18.08. czw.rano brak wie. brak
19.08. piat rano brak wie.brak
20.08. sob. rano brak wie. brak
21.08. niedz. rano brak wie. Dorota

Ja prawdopodobnie dam radę zrobić wtorek rano.
Ludzie jeśli Klimek jest chory to weźcie go do weta! - na co czekacie? Aż się bardziej rozłoży? I tak pewnie mu się znów namnożyły zafajdane rzęsitki :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw sie 11, 2011 15:23 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:Ludzie jeśli Klimek jest chory to weźcie go do weta! - na co czekacie? Aż się bardziej rozłoży? I tak pewnie mu się znów namnożyły zafajdane rzęsitki :(

Klimka zawożę jutro do almawetu ,jest zapisany na godz.10.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw sie 11, 2011 15:31 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Super - dziękuję :1luvu:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw sie 11, 2011 17:23 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

no aleszszsz nima za co jo Cie tysz :1luvu: :ryk:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Czw sie 11, 2011 17:38 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 08.08.-14.08.2011
08.08. pon. rano Beatka wie. Teresa
09.08. wt. rano Jadzia wie. MartynaP.
10.08. śr. rano Beatka wie. Teresa
11.08. czw.rano Asia i Bogusia wie. Cookie
12.08. piat rano Beatka wie.Teresa
13.08. sob. rano brak wie. Cookie
14.08. niedz. rano Alienor wie. Dorota
Marzenko dziękuje grafik przeklejam na 1 stronę brakuje nam tylko dyzuru sobota rano.

Wezme sobote rano 13.08
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 11, 2011 17:45 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dzis bylismy w Lupusie z mala Burusia i Kapselkiem ode mnie.
Burusia juz duzo lepiej ale ma c.d.antyb.do wtorku wlacznie zastrzyki - podawane beda prze P.Wislawa.
Trzeba koniecznie kropic jej oczka min.2xdz dicortinefem /w karcie jest znaczony ale nie zawsze 2x wiec nie wiem czy ktos nie zapisal czy tez zapomnial zakropic/
Oraz ma brac 1xdz tabl. immunodolu
Wszystko jest w karcie dokladnie zaznaczone.
Jutro zabieramy na kontrole do Almawetu na 10 rano do kontroli Nele i duza Buraske oraz nieszczesnika Klimka.
Co do Biedronka to nie wiem czy on ma miec kontr.jak ktos wie to niech napisze czy go brac czy nie.
Po powrocie napisze co i jak z dalszym leczeniem ich.
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 11, 2011 19:33 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

jadziaII pisze:
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 08.08.-14.08.2011
08.08. pon. rano Beatka wie. Teresa
09.08. wt. rano Jadzia wie. MartynaP.
10.08. śr. rano Beatka wie. Teresa
11.08. czw.rano Asia i Bogusia wie. Cookie
12.08. piat rano Beatka wie.Teresa
13.08. sob. rano brak wie. Cookie
14.08. niedz. rano Alienor wie. Dorota
Marzenko dziękuje grafik przeklejam na 1 stronę brakuje nam tylko dyzuru sobota rano.

Wezme sobote rano 13.08

Jadziu sobotę rano wzięła już MartynaP. :D a Ty szykuj siły na następny tydzień :mrgreen:

terenia1

Post » Czw sie 11, 2011 19:39 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara dzięki bo ten tydzień nie będzie ciekawy, ale na szczęście to już końcówka wakacji i urlopów, od września na stałe dyżury wejdzie Agata od burasków, muszę jej tylko dorobić klucz - Agata już obeznana w Kociej Chatce bo była na dyżurach, jest mobilna samochodowo czyli z transportem do weta nie będzie problemu, umie podawać lekarstwa i nawet będzie mogła brać ranne dyżury z którymi z wiadomych powodów jest problem
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
15.08. pon. rano brak wie. Teresa
16.08. wt. rano MaraS. wie. brak
17.08. śr. rano brak wie. brak
18.08. czw.rano brak wie. brak
19.08. piat rano brak wie.brak
20.08. sob. rano brak wie. brak
21.08. niedz. rano brak wie. Dorota

terenia1

Post » Czw sie 11, 2011 19:42 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dobra wlasnie przed chwila z Martyna rozmawialam i sie dowiedzialam ze bierze sobote, a nie spojrzalam wczesniej na posty :lol:
A na przyszly tydz.sie przyszykuje :roll:
Aha Teresa przywiozlam f-re z Lupusa z rozpiska jest w szyfladzie, nie pisze Ci ile bo nie chce Ci psuc wekendu :cry:
Termin zaplaty dosc odlegly nie przejmuj sie.
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Czw sie 11, 2011 19:53 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kropeczka13 pisze:Dobra wlasnie przed chwila z Martyna rozmawialam i sie dowiedzialam ze bierze sobote, a nie spojrzalam wczesniej na posty :lol:
Aha Teresa przywiozlam f-re z Lupusa z rozpiska jest w szyfladzie, nie pisze Ci ile bo nie chce Ci psuc wekendu :cry:

Wiesiu no coś ty :rozmawiałam,dowiedziałam ,spojrzałam Czyzby ci w almavecie ciach zrobili 8O

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 11, 2011 19:54 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kropeczka13 pisze:Dobra wlasnie przed chwila z Martyna rozmawialam i sie dowiedzialam ze bierze sobote, a nie spojrzalam wczesniej na posty :lol:

No dzięki :mrgreen: i tak jutro mam dyżurek wieczorkiem, zabiorę fakturę Beatko przyniosę już zapłacone faktury i wyciąg z naszego konta za poprzedni miesiąc zabiorę sprawy terminowe i popłacę z resztą jakoś damy radę. :mrgreen:
Spoko bywało gorzej :mrgreen:
Ja niestety w przyszłym tygodniu będę na wyjeżdzie cały tydzień, wrócę na weekend i znów na następny tydzień wyjazd, no ale cóż nic nie poradze taką mam pracę a pracować muszę :(
Na razie stan naszego konta bardzo kiepski - jutro postaram się zrobić rozpiskę p wysłąniu najpilniejszych płatności,
i bardzo prosze może jakieś bazarki :?: ja mam sporo rzeczy na bazarki ale na tą chwilę nie robię bo nie wiem czy w przyszłym tygodniu bedę mogła wejść na forum.
Nistety w kociarni też mało jedzonka mokrego dla kociaków :(
Jadzia a czemu sie podszywasz pod Kropeczke :mrgreen:

terenia1

[poprzednia][następna]