maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Nowe imię dla Foczki

Ankieta wygasła Czw lip 21, 2011 20:12

Lusia
14
14%
Milusia
8
8%
Dobrochna
1
1%
Pysia
11
11%
Gwiazdka
5
5%
Czarka/Czarusia
5
5%
Iskierka
12
12%
Coco
30
29%
Aksamitka
14
14%
Uzia
2
2%

Liczba głosów : 102

Post » Śro sie 10, 2011 17:06 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Obserwuję sobie malutką jak głęboko śpi i w czasie snu rusza całym ogonkiem. Jutro wam to pokażę. Będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 10, 2011 17:31 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

co tu duzo mowic. Kamari kocham cie :1luvu: i bede ci do konca zycia wdzieczna za twoje poswiecenie :1luvu:
Jestem w totalnym szoku jaka niunia przy tobie grzeczna-jestes oazą spokoju i zywcem cie wezma do nieba kobieto :))))))))))))))) ja podroz znioslam dobrze, spotkalam kolege ktory byl pod wielkim wrazeniem calej akcji no i naszej Cocuni jak zreszta wszyscy ludzie ktorzy ja w podróży poznali :ok: nawet ci co przyznali ze to teraz nie przepadali za kotami :lol: Ponadto zaliczylam piekny wschód slonca, ktory powiedzial mi ze wszystko bedzie ok :ok:
Ja juz wykapana i najedzona pije drina za zdrowko Kamari, wszystkich ktorzy wzieli udział w ratowaniu Coco i oczywiscie samej Coco jak i tez wszystkich potrzebujacych kociaków. Ogonia tobie tez naleza sie ogromne podziekowania za pomoc i zaangazowanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: z toba jeszcze sie razem napijemy bo sprobuj tylko mnie nie odwiedzic jak bedziesz przejazdem :1luvu:
Podziekowania tez dla naszej kochanej wolontariuszki 14 letniej Agatki bo to po jej rehabilitacji w ostatnich dniach Cocunia zrobila taki skok do przodu. Agatka prowadzi tymczas dla szczeniakow bo do tej pory byla uczulona na siersc kotkow ale byla w Wawie na odczulaniu, obecnosc Coco zniosla bardzo dobrze i marzy o tym ze niunia do niej wróci :) a to dziecko jest aniolem w ludzkim ciele :)
Obrazek

lu6

Od: Pon lip 11, 2011 19:01

Post » Czw sie 11, 2011 6:27 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

a jak tam kolejna noc Coco w kocim spa? :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw sie 11, 2011 7:44 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

ten filmik z masazu jest swietny :mrgreen: widac ze malej sie podoba bo az odlatuje :mrgreen:

domicella

Od: Śro cze 01, 2011 10:37

Post » Czw sie 11, 2011 8:01 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Lu :oops: :oops: :oops: zrobiłabym to jeszcze raz i jeszcze raz :1luvu: :1luvu: :1luvu: to była sama przyjemnosc :1luvu: no i dzieki temu poznalam jeszcze Ciebie - tak wiec same plusy :mrgreen: A przystanek Gorzow na trasie Wro - Pogorzelica murowany :ryk: :piwa: :piwa:

Domicella masaz rzeczywiscie wprowadzil Malutka w stan nieomla hiptonytczny do dzis nie moge wyjsc z podziwu jak czarodziejka Kamari to zrobila 8O 8O 8O 8O 8O
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw sie 11, 2011 8:30 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Coco śpi w nocy jak aniołek, czyli jak typowy kociak :D

Teraz jest bardzo zajęta, bo po śniadaniu dostała spida i gania Myszola :mrgreen:

Zaraz obrobię filmik, ktory jej nakręciłam wczoraj kiedy spała. Widać jak ładnie rusza się ogon (tak się czepiam tego ogona, ale podobno pan doktor powiedział, że jeżeli nie wróci czucie, to się go amputuje; może Lu napisze dokładniej, bo ja tylko przekazuję i to pewnie niedokładnie).
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw sie 11, 2011 8:33 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

kamari pisze:Coco śpi w nocy jak aniołek, czyli jak typowy kociak :D

Teraz jest bardzo zajęta, bo po śniadaniu dostała spida i gania Myszola :mrgreen:

Zaraz obrobię filmik, ktory jej nakręciłam wczoraj kiedy spała. Widać jak ładnie rusza się ogon (tak się czepiam tego ogona, ale podobno pan doktor powiedział, że jeżeli nie wróci czucie, to się go amputuje; może Lu napisze dokładniej, bo ja tylko przekazuję i to pewnie niedokładnie).

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: niemoge sie juz doczekac filmiku :1luvu:

biedny Myszol :mrgreen:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Czw sie 11, 2011 8:34 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Ucinaniu ogonów mówimy NIE!

Dobrego dnia życzę i czekam na kolejne wieści o postępach Coco.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sie 11, 2011 8:59 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Filmik o ogonku (mało akcji, typowa dokumentacja :D ) http://www.youtube.com/watch?v=0-xefAeqT2w

Panienka zrobiła przed chwilą kupinę z duzym robalem. W karcie ma zapisane odrobaczanie 15 lipca. Czy ktoś wie, czy w ciągu ostatnich dni miała powtórkę?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw sie 11, 2011 9:15 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Ogonek się bardzo ładnie rusza :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sie 11, 2011 9:39 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Kamari jesli chodzi o Ogonek to o obcinaniu była mowa na samym początku jak jeszcze nie odwiedziła Wrocławia i dr tez mowil to przyszlosciowo jak coco bedzie dorosła i spełni sie najgorszy scenariusz.wg niego obciecie mialo zapewnic ochrone przed zbieraniem sie pod ogonkiem odchodow i ewentualnego stanu zapalnego. Agatka mowila o postepach, ze znacznie tyl podnosi i delikatnie sie odpycha lapkami tylnimi ale ogonka nie zaobserwowala. Wspomnialam ze w podrózy lizala ogonek i dla mnie to tez byl sygnal ze jednak czucie jest odzyskiwane.Odrobaczana w Gorzowie drugi raz nie była ale wszystkie kotki ktore trafialy do Ewy w miedzyczasie na dziendobry sa odrobaczane.Widzisz nie dopilnowane bo u Ewy kocioł z kotkami dlatego zalezalo mi zeby Coco trafila do ciebie jak najszybciej.
Obrazek

lu6

Post » Czw sie 11, 2011 9:42 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

:ryk: ale super - ogonek sie rusza :) MAŁA BEDZIE ZDROWA :D
Obrazek

lu6

Post » Czw sie 11, 2011 10:04 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

To się dzisiaj Coco odrobaczy :ok: Wolałam się upewnić, żeby nie było za dużo na raz.

Właśnie wróciłyśmy z wyprawy na trawę, ale była zabawa :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw sie 11, 2011 10:11 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Kamari czyli Coco u Ciebie szaleje, bryka i jest szczęsliwa :)
bardzo bardzo się cieszę
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw sie 11, 2011 10:25 Re: maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Edytka1984 pisze:Kamari czyli Coco u Ciebie szaleje, bryka i jest szczęsliwa :)
bardzo bardzo się cieszę

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: a moze jakies zdjecia z wypasu sa :oops: :mrgreen:

ogonia

[poprzednia][następna]