DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 11, 2011 5:37 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Byla prosba o podbijanie bazarkow,rozsylanie linku do alldgro,zainteresowanie kotami.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 11, 2011 6:11 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Kurczę, nie byłam na tym wątku dwa dni a tu znowu jakiś wicher. O co chodzi tym BABONOM ?????????? I co, że Smarti mówiła o kasie ??????? Miłością jeszcze nikt nikogo nie nakarmił !!!!!! Jeśli nawet postawiła sprawę jasno, to i order jej za to. A tak za odwagę, bo wielu miałoby ochotę tak zrobić a nie wypada. Ponadto Smarti powinna jeszcze policzyć za czas :mrgreen: Pozdrawiam Smarti i JEJ PRZYJACIÓŁ i znów cichutko przycupnę :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Czw sie 11, 2011 6:16 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Liwia_ pisze:Pomijając inne aspekty - dziewczyn zaangażowanych w pomoc Paluszkom czy kotom wrocławskim jest trochę, gdy wokół schroniskowców działa kilka, kilkanaście osób sytuacja i wolontariuszy i kotów wygląda inaczej i jest dużo łatwiejsza.
A na pytanie o mój wolontariat odpowiadać nie zamierzam - po co?

No pewnie, po co?
Lepiej kąsać innych :roll:

Faktycznie, to forum zaczyna coraz bardziej dołować :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 11, 2011 6:48 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Erin pisze:
Liwia_ pisze:Pomijając inne aspekty - dziewczyn zaangażowanych w pomoc Paluszkom czy kotom wrocławskim jest trochę, gdy wokół schroniskowców działa kilka, kilkanaście osób sytuacja i wolontariuszy i kotów wygląda inaczej i jest dużo łatwiejsza.
A na pytanie o mój wolontariat odpowiadać nie zamierzam - po co?

No pewnie, po co?
Lepiej kąsać innych :roll:

Faktycznie, to forum zaczyna coraz bardziej dołować :?

a mnie śmieszyć :mrgreen:
Polak jak to Polak byle drugiemu dokopać żeby mu za dobrze nie było....
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sie 11, 2011 7:02 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Forumowiczki Kochane niedługo będą wybory nowe władze dadzą nam więcej kasy BĘDZIE LEPIEJ SIĘ WSZYSTKIM ŻYŁO KOTOM TEŻ. :catmilk: :catmilk:

ZN

Od: Pt wrz 26, 2008 19:07

Post » Czw sie 11, 2011 7:10 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

HURRRA :piwa:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Czw sie 11, 2011 7:16 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

ZN pisze:Forumowiczki Kochane niedługo będą wybory nowe władze dadzą nam więcej kasy BĘDZIE LEPIEJ SIĘ WSZYSTKIM ŻYŁO KOTOM TEŻ. :catmilk: :catmilk:

Kiełbasa wyborcza dla kotów!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sie 11, 2011 7:19 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

taizu pisze:
ZN pisze:Forumowiczki Kochane niedługo będą wybory nowe władze dadzą nam więcej kasy BĘDZIE LEPIEJ SIĘ WSZYSTKIM ŻYŁO KOTOM TEŻ. :catmilk: :catmilk:

Kiełbasa wyborcza dla kotów!

I z tą myślą zacznijmy dziś dzień :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw sie 11, 2011 8:23 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Otóż to! Dobry dzień ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw sie 11, 2011 9:06 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Dzień dobry :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw sie 11, 2011 9:06 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Dżem, dżem :mrgreen:

Erin

Post » Czw sie 11, 2011 17:59 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Pozwolę sobie zabrać głos.
Po pierwsze - smarti nie ma 1 czy 2 tymczasów, tylko delikatnie mówiąc znacznie więcej. Tak, są osoby, które mają ich jeszcze więcej, i dają sobie radę same - i czapki z głów. Ale nie rozumiem jak ktoś, kto nie był u smarti, nie widział, może mieć pretensję o to, ze kobieta jasno mówi: potrzebuję wsparcia na koty w takiej to a takiej postaci. Nikt nie ma obowiązku skorzystać z tej oferty - jak ktoś nie chce, to nie. Jak dla mnie - bomba! Jasno ustalone reguły pomocy i o to chodzi.

Wiem, ile kosztuje pomaganie kotom, wiem, ile człowiek pieniędzy może wydać. Wór bez dna. Dlatego rozumiem smarti i myślę, że to świadczy o jej rozsądnym podejściu do sprawy. To jest wolny kraj, ludzie!

I naprawdę uważam, ze moderator powinien pozamiatać posty ludzi, którzy chyba nie wiedzą co zrobić z wolnym czasem. Casico, naprawdę wszędzie musisz wszystkim zakomunikować jakie masz zdanie? Jeszcze Cię to nie zmęczyło? Zofia & Sasza, nie wiem co się dzieje, ale ostatnio widzę ze do coraz większej liczby osób masz pretensje... tak jak swego czasu do mnie, choć do tej pory nie wiem o co, bo nie raczyłaś mi sprawy wyjaśnić. O co Ci chodzi? A jak byś się czuła, gdyby ktoś zaczął podważać to co robisz?

Straszne to jest.... i przykre...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 11, 2011 18:27 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

smarti bardzo przepraszam za zaśmiecanie wątku, wybacz
proszę zajrzyjcie Brwinów- cmentarz - stado bardzo chorych kotów, bez opieki, sytuacja dramatyczna!
są zdjęcia

Obrazek
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw sie 11, 2011 18:58 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Marzenia11 pisze:Byla prosba o podbijanie bazarkow,rozsylanie linku do alldgro,zainteresowanie kotami.

Chodzi o to że jak pisałam - kasę da się zorganizować. Tekst do tego Allegro napisałam ja, Mru popytałam czy możemy wystawić, trzeba było czekać do następnego miesiąca bo Allegro też kosztuje a KS wtedy już miała limit na miesiąc ale tekst już był gotowy przed nowym miesiącem i czekał "na pierwszego". Ale to zawsze można uderzyć do innej fundacji/organizacji, która może takie allegro zrobić jeśli jedna ma limit to może druga, napisać tekst, podesłać dane do faktur itd. żeby już osoby zajmujące się allegro z fundacji nie musiały tego robić tylko żeby wlepiły kopiuj/wklej w allegro a potem tylko przelały kasę za faktury czy to wetowskie czy to karmowe. Kasę ZAWSZE da się zorganizować, jedynym problemem jest czas a u Smarti jest o tyle fajna sytuacja że może negocjować "na krechę" ale o tym też trzeba pamiętać żeby w miarę szybko spłacać, bo przy większych długach to "na krechę" może się skończyć - wiadomo, nikt nie lubi wiecznych długów a wet np. też musi za coś żyć (i tak często robi po kosztach). A dobre układy z wetem to skarb i trzeba o nie dbać. Jest mnóstwo sposobów zebrania kasy, mnóstwo. Allegro to najprostsza - trzeba uderzyć do fundacji i machnąć tekst ze zdjęciami. Wsio!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 12, 2011 6:05 Re: DT Smarti5-...kolejka do sterylek !

Hejka z rana! :)
Jak się miewa Smartinkowo?

Erin

[poprzednia][następna]