Alarm niestety odwołany:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 20:20 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

Ania kupiła nie tylko karmę ale i transporter. Przecież od początku pisałam, że go zabierze.

Niestety mały się tak wystraszył, że zwiał. Do tej pory nie wrócił. Można mieć tylko nadzieję, ze wróci.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sie 10, 2011 20:23 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

GuniaP pisze::( ten obóz to w jakimś lesie jest? Pewnie nie ma szans żeby kotka odnaleźć...

To jest obóz szkoleniowy psów myśliwskich. Jest las i woda. Bo to im potrzebne do nauki tropienia, aportu itp.

Myślę, że żaden kot przy zdrowych zmysłach by tam nie przyszedł. Ten widać był bardzo zdesperowany. Ania zrobiła co mogła.
No ale ile można przetrzymywać kociaka w transporterze?!

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro sie 10, 2011 20:39 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

Kurcze, nie dało sie tak od ręki nic zdziałać. Jakby co, sprawa jest aktualna . Mogę podać swój nr telefonu komuś na PW. Jakby się znalazł to mamy tez transport do Warszawy pewny 15 sierpnia. Wziąłby kotka i gdzieś dostarczył. Jakby sie pokazał - łapać i dawać.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sie 10, 2011 20:45 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

A może wykorzystać jakiegos psa, żeby odszukał maluszka ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sie 10, 2011 21:23 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

jasdor pisze:A może wykorzystać jakiegos psa, żeby odszukał maluszka ?

Nie wiem czy to dobry pomysł. Anka raczej liczy na wieczór, że jak się cisza zrobi - moze zgłodnieje i się pokaże. Głod jest od strachu silniejszy.

Dobra zmieniam temat........nie ma co już bić na alarm:( szkoda.....swoją drogą szkoda..

Obrazek

Neigh

Post » Czw sie 11, 2011 2:33 Re: RZESZÓW! - Ktokolwiek z okolicy prośba o kontakt!

Neigh pisze:Ja nie wiem, ze w całej okolicy nie znalazł się ktoś, kto nie mógł awaryjnie kota przez 5 dni przetrzymać........aż się wierzyć nie chce.

Nikt nie podał nr telefonu tej koleżanki, a przez jakiś czas tel. też nie odbierała.
Nie miałabym poza tym możliwości pojechać po niego.
Pracuję, czasu prawie w ogóle nie mam, ledwo po pracy na oczy widzę i padam na pysk...
Na miau też nie siedzę cały czas :( Dlatego mnie te słowa zabolały, mimo wszystko. Ale nieważne, musiałam to napisać, bo bardzo przykro. :(
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw sie 11, 2011 4:16 Re: Alarm niestety odwołany:(

przykro to dopiero będzie jak kota zjedzą psy...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw sie 11, 2011 9:26 Re: Alarm niestety odwołany:(

Kurczę... Zauważyłam temat dopiero wczoraj, jak już napisałaś, że kotuch uciekł :( Jakby się znalazł, coś spróbuję zakombinować (jutro idę na test białaczkowy z kotą mojej mamy - jeśli się okaże zdrowa, mogłabym jej wcisnąć :wink: ). Może jeszcze wróci, skoro spotkał tam życzliwych ludzi...
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Czw sie 11, 2011 13:37 Re: Alarm niestety odwołany:(

Nadal nic........kurcze. Nic czekamy..........może gdzieś znalazł inny punkt zaczepienia - oby.

Obrazek

Neigh

[poprzednia]