Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 08.08.-14.08.2011 - jedzenie kupione będzie jutro ale jakby kurczaczka przynieść z ryżem na dyżur to się koty nie obrażą. Zamówiłam 5 Tobrex'ów i 5 neomycn.![]()
10.08. śr. - Magda +kurczak+wątróbkamiędzy 16-17.00
11.08. czw.
12.08. piat
13.08. sob.
14.08. niedz.
15.08 pon.
16.08 wt.
17.08. śr. - Magda, o 16-17.00
18.08. czw.
19.08. piat
20.08. sob.
21.08. niedz.
MagdaMiotlinska pisze:Mam prośbę do osób, ktore będą jutro rano - dajcie znac, czy koty dostały leki, maści itp, lub co i komu ewentualnie dac po południu.
Dzięki
wolontariusz pisze:Witam,
po porannym dyżurze jest tylko jedna dobra wiadomość - żadne nowe kociaste nie trafiły do schronu - stan na godz 13.
Popołudniu najważniejsze jest karmienie maluszków.
Na kwarantannie w klatkach przy boksach najlepiej wszystkie nakarmić strzykawką - mamy wtedy pewność, że mają pełne brzuszki.
Zakrapianie i smarowanie oczek -
1!!!! szpitalik - osiem maluszków w tym 2 bardzo bardzo chore
2 - stara adopcja - klatka duża - można wszystkim wysmarować oczka
Jeśli będą jakieś pytania proszę o tel.
Dorota Wojciechowska pisze:Bylam dzisiaj rano z Piotrem w schronie i faktycznie masakra. Wszystkie klatki napchane srajacymi maluszkami. Sa nawet takie male,malenkie 3 kotki niby same juz jedza ale....... jak Piotrek sprzatal im klatke to ja je trzymalam wszystkie 3 w jednej receWiekszosc nie dziczy lub dziczy troszke wiec oprucz jedzenia wazne zeby myziac. Ja bede tez w czwartek rano przywioze kurczaczka. Dzisiaj zawiozlam 24 puszki dla maluchow Animondy- sponsorem w znacznej czesci byla gosiakot ktora zakupila na bazarku album z wystawy malarstwa A.Czarnoty
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 100 gości