Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Niech się ten domek dla Terenca wreszcie pozytywnie zdecyduje, no!![]()
![]()
![]()
![]()
...przepraszam, że nie odzywałam się przez kilka dni, a Terence wciąż czeka...
Niestety moje pertraktacje z mężem póki co nie dają pozytywnych skutków... Mąż mój boi się, że Terence, jako dorosły kot nie zaaklimatyzuje się u nas, a ja nie jestem w stanie tego zagwarantować... no i mamy nierozwiązaną sprawę dwóch kotów, bo zakładaliśmy adopcję dwóch (ale kociaków), ale mąż mój tym bardziej boi się adopcji dwóch dorosłych kotów...
Nie wiem, co powinniśmy w tej sytuacji zrobić... jestem pewna, że koniec-końców adoptujemy dwa koty - nawet dorosłe - ale decyzja w tej sprawie może odwlec się w czasie.
Więc może właściwym byłoby "nie blokowanie" Terence'a i jeżeli znajdą się zdecydowani ludzie na jego adopcję, to niech kotek leci do nich. A jeśli się nie znajdą, a my zdecydujemy sie na adopcję... to my go zabierzemy razem z towarzyszką niedoli.
Nie umiem powiedzieć, kiedy decyzja o adopcji zapadnie, więc nie chciałbym, aby i Państwo, i Terence na nas czekali w nieskończoność.
Przepraszam, że zrobiłam nadzieję i Państwu i Terence'owi... jednak jeszcze nie wszystko stracone i wciąż mam nadzieję, że w końcu podejmiemy jedyną właściwą decyzję...
Pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 53 gości