Natka-Nie żyje...Vincent znalazł DOM! Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 10:02 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

mnie też się tak wydawało, że to raczej ktoś się przyczynił do braku łapek Natki. stąd ta jej nieufność i strach przed wszystkim.
skoro to rodzeństwo, to czemu jedno jest wesołym kociakiem a drugie nie. gdyby Natka się taka urodziła, to jej "brak" by jej nie przeszkadzał. nie bałaby się ludzi... no bo i z jakiego powodu.
u mnie w bloku mieszkała dziewczyna bez rąk. to znaczy jej ręce kończyły się na stawach łokciowych. taka się urodziła. z bratem bliźniakiem jest wszystko ok. ona naprawdę żyła normalnie. podobno w szkole pisała ładniej niż jej brat. jako dorosła osoba jeździ samochodem.

z Natką na pewno będzie lepiej, nabierze pewności siebie i ufności. ale na mój rozum, to zawsze będzie troszkę dzikuskiem, potrzebującym więcej uwagi i miłości...
trzymam kciuki za ciebie śliczna kotulko :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sie 03, 2011 13:38 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Podobno szczury atakują małę kocięta i odgryzają im kończyny, przykładem Fonia z Łodzi :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 03, 2011 13:49 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

ruru pisze:
Amika6 pisze:Joanna KA, dziękujemy za wiadomości :D

Mocne :ok: :ok: za Maleńką.
Tak naprawdę to nie wiadomo czy ktoś ją skrzywdził, czy to MatkaNatura ją naznaczyła.
Ale co by to nie było, mocno wierzę, że los jej to wynagrodzi i będzie jeszcze szczęśliwa :ok: :ok: :ok: .

To na pewno nie matka natura- tak mi powiedziała CC...
Bądź dzielna Natusiu, masz kochający, troskliwy domek
braciszka obok, tylko zaufaj :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pisząc o MatceNaturze opierałam się na tym
ruru pisze:Tak na szybko zakładam wątek
i nic jeszcze nie wiem oprócz tego, że:
CoolCaty pisze:UWAGA: Koteczka z tej dwójki ma niewykształcone łapki tylne od kolanek. Chodzi na kikutkach. Nie potrafię ocenić, czy to wada wrodzona, czy efekt urazu :crying: Już dawno nic mnie tak nie poruszyło i nie przeraziło jak ta kotunia.

Zresztą to i tak niczego już nie zmieni.
Oby los jej wynagrodził krzywdę jak ją spotkała :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro sie 03, 2011 13:56 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

ja nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co się małej Natce stało, ale bardzo głęboko wierzę, że opiekuńczy i kochający domek pozwoli jej o tym wszystkim zapomnieć
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sie 03, 2011 14:40 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Joanna KA pisze:ja nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co się małej Natce stało, ale bardzo głęboko wierzę, że opiekuńczy i kochający domek pozwoli jej o tym wszystkim zapomnieć

napewno tak bedzie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Śro sie 03, 2011 15:45 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

U mojego Bułcia też nie ma stópek. Pomimo, ze rodzeństwo też było okaleczone, weci spierali się czy kotki takie się urodziły, czy też w jakiś sposób zostały okaleczone. Czekam na wieści o małej :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 04, 2011 6:20 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

a jakieś fotki z nowego domku są?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sie 10, 2011 14:50 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Ja też, ja też!! :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro sie 10, 2011 14:52 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Ja też!
Ale z cytowanego smsa od Dużych Natki, wynkia, że są na wsi i chyba bez kompa [to możliwe ???] - ale trzeba być czujnym :mrgreen: - może się odezwą :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sie 10, 2011 14:54 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Tak Natka jeszcze na wsi
i nie ma dostępu do internetu, albo bardzo ograniczony
musimy poczekać cierpliwie :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sie 12, 2011 7:29 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

na nowe informacje wiernie czekamy :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt sie 12, 2011 7:38 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Cieszę się bardzo ,że już są w domku.... :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw sie 18, 2011 20:02 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

Kibicuję kiciom od początku i martwię się, że nie ma wieści. A może by tak sms-a od Domku uprosić.

Misiowa

Od: Wto maja 25, 2010 17:27

Post » Czw sie 18, 2011 20:07 Re: MaleńkaNatka-Kikutki zamiast nóżek i brat już w DOMKU:))

:ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]