Ale lepsze samopoczucie nie oznacza, że masz NIE SPAĆ o drugiej w nocy, tylko się tłuc na forum .
Bo Ci się pogorszy, przecież jesteś chora.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Dokładnie polowa mnie ma sie zdecydowanie lepiej i nic mnie z przodu nie swedzi,ani nie boli hurrrrrrrra
Kocury uznaly ,ze sa niedopieszczone,glaszcze na dwie rece![]()
MalgWroclaw pisze:Bardzo się cieszymy![]()
Ale lepsze samopoczucie nie oznacza, że masz NIE SPAĆ o drugiej w nocy, tylko się tłuc na forum .
kalair pisze:MalgWroclaw pisze:Bardzo się cieszymy![]()
Otoz to. Ja powinien ktos pilnowac.![]()
Kciuki i doberek Aniu z koteczkami!
anulka111 pisze:Wyparzylam kuwety,wysprzatalam i ......Rys poszedl pobawic sie w gornika-efekt w pokoju waskim zwirek rozwleczony na pol pokoju i ponownie posprzatac musialamNie moge sie oprzec checi sypania duzej ilosci zwirku-bo Smakusia i Rys uwielbiaja kopac
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Wyparzylam kuwety,wysprzatalam i ......Rys poszedl pobawic sie w gornika-efekt w pokoju waskim zwirek rozwleczony na pol pokoju i ponownie posprzatac musialamNie moge sie oprzec checi sypania duzej ilosci zwirku-bo Smakusia i Rys uwielbiaja kopac
A potem winę zwala się na niewinne koty![]()
Dobrze, że lepiej się czujesz
anulka111 pisze::kotek: Witajcie wszyscy-wstalam, wymizialam sie z kotami i czuje sie coraz lepiej![]()
Rety jak to fajnie db sie czuc.......pogorzelisko na plecach zanikapomalu,sily wracaja
![]()
Koty sa na leniwym biegu-wylegiwanie parapetowe prowadza aktualnie zaliczajac kolejne porcje glaskow
anulka111 pisze:
Koty sa na leniwym biegu-wylegiwanie parapetowe prowadza aktualnie zaliczajac kolejne porcje glaskow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 32 gości