Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Harrusiowa pisze:Dziewczyny, ratujcie.
Mam dwa zagrzybione kociaki. Dostałam dzisiaj od weta w strzykawce 5 ml -chyba- Imaverolu do rozcienczenia. Już wybełtałam roztwór. Wet kazał to przelać do naczynia z atomizerem, takiego spryskiwacza i spryskać koty. A ja przez dzisiejsze akcje wszystkie nie sprawdziłam, że jedyny spryskiwacz jaki mam nie działaChciałam je już dzisiaj zrobić, bo jutro mam kolejny dzień wrażeń i następną wizytę. Mogę im to jakoś inaczej zaaplikować? Pomóżcie
sabina skaza pisze:Marlon pisze:Chciałabym też prosić o spotkanie w ten weekend. Tradycyjnie cafe anioł 17 niedziela, pasuje?
postaram się być, ale już zaprosiłam rodziców na grilla i oni sie bardzo z tego spotkania cieszą. jak sie uda rodziców przesunac na np. 12.00 to dojadę. jak nie- trudno. miałam juz wczesniej plany a mamam bardzo choruje na serce i niedługo idzie do szpitala więc chcę spędzić z nia każdą wolną chwilę.
Marlon pisze:witaj licho,
nie wiem co odpowie nasza koordynatorka Marlon, ale z tego co ja kojarze brakuje nam wtym rejonie wolnotariuszy, a dodatkowo brak wolnych miejsc u wetów w boksach i domach tymczsowych, obawiam sie ze niedamy rady.
Jeśli sie myle to sorrki, Marlon dodaj swoje słowo jako końcowe,
menial pisze:imaverol trzeba stoswać przynajmniej 2 razy dziennie. nie wiem skąd oni biorą ten co 3 dzień. nawet ulotka informuje wyraźnie: można (trzeba) stosować do kilku razy dziennie. co 3 dzień to za mało!!!! grzyby przerabiamy od 2 lat!!!:)))
KaleidoStar pisze:IMAVEROL (roztwór 10%) przeznaczony jest do stosowania zewnętrznego, po rozcieńczeniu letnią wodą w stosunku 1:50 w celu uzyskania roztworu 0,2% (2000 ppm). Tak przygotowany roztwór leczniczy jest w pełni przydatny do stosowania w okresie jednego miesiąca od momentu sporządzenia.
Skopiowane z http://www.citovet.pl/pl4/index.php?p=p ... verol-174;
mpacz78 pisze:Potwierdzam Lamisilat działa - też stosowałam z dobrym skutkiem u kocura Jasia.
Imaverol, fungfiderm trzeba smarowac często, 2-3 razy dziennie co najmniej.
sabina skaza pisze:BARDZO PROSZĘ O SPISY TYMCZASÓW STAN AKTUALNY DO 10 SIERPNIA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości