Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Mała Coco dzisiaj dotała szczęśliwie i już rozrabia z Myszolem![]()
I w jej przypadku spora niespodzianka na plusJest o wiele lepiej, niz się spodziewałam
![]()
![]()
joluka pisze:Mario - a może jakaś pomoc z ogłoszeniami adopcyjnymi jest Ci w tej chwili potrzebna? Nie zawsze mam nieograniczony dostęp do netu, ale pewnie mogę zrobić choć kilka sztuk w najbliższym czasie.
JaEwka pisze:A jakies zdjęcia w najbliższym czasie będą z DS Maksa?
kamari pisze:Maksiu chodzi spać za szafę, ale leżakuje na wierzchu, na parapecie i na komodzie. Pani oswaja go z głaskaniem, najlepiej idzie kiedy Maksiu kima i przy nakładaniu do miski![]()
Ogłoszenia dla Henia są zamówione, czekamy tylko na wyniki ostatnich badań krwi i komunikat od CooCaty.
Coco ma potencjalny domek, który zaczeka na zakończenie rehabilitacji.
Uśmiechnę się po pomoc przy ogłaszaniu Euzebiusza i Chłopania. Euzebiusza chcę jeszcze trochę podprostować, pewnie kilka dni i będzie gotów. Chłopańciowi muszę tylko zrobić ładne zdjęcia - jest czarny z krawacikiem, wychodzi na zdjęciach w formie czarnej plamy albo czarnego zmaza (szybki jest)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości